Marian Rotaru se așteaptă la ”jigniri și împroșcări cu noroi” și-n 2019

de LM 0

”S-a văzut cât de bine au fost pregătiți inițiatorii” comentează Marian Rotaru după ce instanța i-a dat dreptate, suspendând hotărârea Consiliului Local Târgu-Jiu de destituire a sa din funcția de director al Direcției Publice de Patrimoniu.

Proiectul a  fost inițiat de liberalul Eduard Berca, după o decizie luată în BPJ-ul PNL Gorj, ca urmare a scandalului ”Pedichiura”. O fotografie cu Marian Rotaru și o subordonată care-i făcea unghiile de la picioare în birou, a făcut ocolul țării.

Rotaru își cere, din nou, scuze pentru cele întâmplate, deși se consideră nevinovat și acuză că totul ”a fost regizat” și că a fost supus ”unui șantaj în fiecare zi”.

Rotaru se așteaptă ca anul 2019 să-i aducă noi ”jigniri și împroșcări cu noroi”. Șeful de la Patrimoniu acuză, din nou, presa că nu scoate în evidență realizările sale și faptul c-ar fi făcut o economie de 25 de miliarde de lei vechi la bugetul local.

Liberalul Eduard Berca nu are altă soluție decât să accepte decizia instanței de judecată în cazul Rotaru, deși își păstrează opinia că o astfel de persoană nu are ce căuta în fruntea unei direcții importante din cadrul Primăriei Târgu-Jiu. Consilierul PNL spune că decizia cade, acum, în sarcina primarului Marcel Romanescu.

Distribuie articolul