”Marcel Romanescu va fi candidatul PNL la Primăria Târgu-Jiu. Nu avem nevoie de niciun sondaj”

de LM 0


”Marcel Romanescu va fi candidatul PNL la Primăria Târgu-Jiu. Nu avem nevoie de niciun sondaj” declarație tranșantă a deputatului Dan Vâlceanu, după o perioadă destul de tensionată în tabăra liberală.

Cele două grupări, Romanescu și Vâlceanu, și-au adus reproșuri și acuzații. Două au fost temele majore de ceartă, în ultimele luni: stabilirea candidatului la europarlamentare și demiterea șefului Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, Marian Rotaru.

Săptămâna trecută, vicepreședintele Gheorghe Grivei și primarul Romanescu au avut schimburi dure de replici. În ciuda acestor scandaluri, Dan Vâlceanu zice că Marcel Romanescu va fi candidatul PNL, în 2020.

Deși gestul partidului de a iniția un proiect de hotărâre de demitere a lui Marian Rotaru, l-a deranjat foarte tare pe primarul Marcel Romanescu, Dan Vâlceanu continuă să afirme că PNL nu-și va asocia niciodată imaginea cu directorul supranumit ”Pedichiură”.

Liderul PNL Gorj ne-a mai declarat că nu este acord cu certurile publice dintre colegii săi de partid și a negat c-ar avea un război intern cu primarul Târgu-Jiului care este și președinte al organizației municipale.

Distribuie articolul