Manu Tomescu, atac la Gabriel Căldărușe printr-o postare pe pagina de socializare

de LM 0


Manu Tomescu, atac la Gabriel Căldărușe printr-o postare pe pagina de socializare.

”Un “mare sindicalist” căruia partidele politice și administrația i-au făcut un sindicat și-l țin acolo președinte, are tupeul să iasă la tv și spună că sunt iluzii cerințele oamenilor care vor să le fie recunoscute, prin lege, condițiile grele de muncă! Dar, poate are și asta o explicație dacă ținem cont de faptul că “sindicalistul” respectiv frecventează numai ședințele masoneriei, birourile politicienilor și ale directorilor! În schimb, pe la locurile de muncă din cariere și termocentrale nu l-a văzut nimeni până acum” scrie Tomescu.

Liderul de la Termocentrala Rovinari s-a supărat după ce președintele SMEO a declarat că ”vând iluzii” sindicaliștii care cer condiții speciale pentru angajații CEO de la Gorj, deși cei de la Dolj sunt prinși într-o anexă a noii Legi a Pensiilor.

Manu Tomescu explică, din nou, de ce consideră că și salariații Complexului Energetic Oltenia de al Gorj merită să fie încadrați în condiții speciale: media de vârstă este foarte ridicată din cadrul companiei, plus că există deficit de personal pe posturile cele mai grele.

Distribuie articolul