Manta: „Vâlceanu l-a aruncat pe Romanescu în GROAPA CU LEI”

de LM 0


Pantelimon Manta rămâne un susținător înfocat al primarului Marcel Romanescu. „Dan Vâlceanu l-a aruncat pe Romanescu în groapa cu lei”, a acuzat fostul liberal la Interviurile Infinit FM.

Manta s-a referit la faptul că actualul edil nu a fost lăsat să candideze, anul trecut, atunci când ar fi putut obține un număr mai mare de consilieri locali și nu ar fi avut atâtea probleme în Consiliu, ca acum. Prezent în studio, Gheorghe Pecingină a comentat că Romanescu a fost implicat și în campania de anul trecut, atunci când candidat a fost Octavian Lupulescu.

„Dumneavoastră domnule Manta îl acuzați pe Romanescu că nu tras în campanie pentru partid ? Păi a fost în echipa domnului Lupulescu. Am pretenții de la dumneavoastră, nu să-l acuzați pe Marcel Romanescu că nu a fost fidel PNL. Am fost acolo, a fost un program clar pe care trebuiau să-l urmeze. Domnul Vâlceanu este cel mai mare lider din opoziție și va călca în picioare PSD-ul cu deciziile pe care le-a luat. Nu are nici 40 de ani și a demonstrat”, a spus Pecingină.

Manta a sărit în aer când Pecingină a spus că nu Vâlceanu a împiedicat candidatura lui Romanescu, vara trecută, ci Tudor Barbu.

„Vâlceanu trebuia să-l pună pe Romanescu și la alegerile generale, și pentru Consiliu, păi logic și atunci PSD-ul nu mai avea doi viceprimari, nu avea majoritate în CL, puteau fi reașezați. Eu nu spun că i s-a făcut un rău, eu spun că trebuia făcută mai devreme. Domnul Pecingină vine aici și-mi aruncă aceeași gogoriță ca toți, că domne domnul Vâlceanu a spus să hotărască Organizația Municipală cine va fi candidatul. Hai să fim serioși, gogorița asta n-o pot accepta și mai ales din partea domnului Pecingină. Vâlceanu l-a desemnat pe Romanescu atunci când și-a dat seama că riscă poziția lui și poziția partidului, nu l-a pus de drag și cu convingerea că va câștiga. Hai domne, decizia nu a luat-o Tudor Barbu, a luat-o Vâlceanu și a aruncat-o pe Barbu”, a spus Manta.

Distribuie articolul