Maioreanu, la borna 50. Cel mai frumos cadou primit

de LM 0

maioreanu1

Vicepreşedintele PSD Gorj, Andrei Maioreanu, a împlinit ieri frumoasa vârstă de 50 de ani. Fost handbalist şi conducător la echipa din Târgu-Jiu, Maioreanu arată că e tot tânăr, aşa că nu ratează nicio ocazie de-a merge în locuri frecventate de adolescenţi. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie de pe vremea când juca handbal: „Când văd poza cu mine june, în echipa de handbal, încerc să-mi aduc aminte cum îmi imaginam că ar fi fost viaţa mea la 50 de ani şi nu pot să nu observ că zâmbeam, sigur pe mine, încărcat cu ambiţie şi optimism. Acum, deschid capsula timpului şi împart cu voi toţi, prieteni şi familie, aceleaşi sentimente şi vă mulţumesc fiecăruia pentru urări cu speranţa să primiţi înapoi toate gândurile mele bune!”

 

„Mă simt tânăr”

Maioreanu a împlinit o jumătate de secol de viaţă, împărţindu-şi ziua de ieri între job-ul din Capitală şi familie. „Mă simt tânăr şi motivat să fac toate lucrurile bine. Mulţumesc tuturor celor care s-au gândit la mine în această zi şi mi-au urat cele bune. Pentru mine prietenia oamenilor contează enorm”, spune Maioreanu.

Întrebat care a fost una din dorinţele puse cu ocazia împlinirii celor 50 de ani, Maioreanu spune că „pare un şablon, însă vreau să fiu sănătos şi să mă bucur alături de familie”.

 

„Am primit un cadou special de la soţie”

Cel care va redeveni astăzi consilier judeţean, Andrei Maioreanu declară că familia este tot ce e mai important în viaţa lui. „Pentru mine, familia e pe primul loc. Cel mai mult m-a emoţionat mesajul fiicei mele. Cea care în câteva vorbe a cuprins relaţia specială pe care o am cu ea. Am primit un cadou special şi de la soţia mea, unul ce ţine de „bucătăria internă”. Sincer vă spun că pentru mine cadourile nu au semnificaţie, importanţi sunt oamenii care ţin la mine şi eu la ei”, a mai spus Maioreanu.

 

Mesajul fiicei lui Maioreanu

Dragă tati,

Nu ţi-am mai scris de ceva timp o scrisoare, poate de pe vremea când te credeam Moş Crăciun sau poate ţi-am scris mereu în capul meu fără să ştiu cum să aşez gândurile pe hârtie.

Astăzi, când aniversezi jumătate de secol, mă adresez ţie tată şi prieten şi îţi mulţumesc pentru că mă enervai când mă luai de la uşă să alergăm prin parc pentru că ştiai că pot, dar eu nu ştiam, mai mulţumesc şi pentru toate discuţiile în contradictoriu care m-au făcut să găsesc soluţii pe viitor şi mulţumesc că atunci când mă uit în oglindă şi văd lucruri bune, ştiu că sunt şi de la tine preluate fie genetic, fie pentru că ai fost acolo când a trebuit. La mulţi ani, tati! Să fie şi cealaltă jumătate de secol la fel de minunată ca şi prima, deşi în prima ai făcut cel mai bun lucru, care nu poate fi dublat: pe mine. Cu drag, Andre!”

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul