Maioreanu încă mai crede că va fi secretar de stat la Energie

de LM 0

Vicepreşedintele PSD Gorj, Andrei Maioreanu, încă mai speră că va fi numit pe un post de secretar de stat în Ministerul Energiei. O primă numire pe un post de secretar de stat a fost deja făcută. Este vorba de Dorel Vişan, fost director în Complexul Energetic Hunedoara.

„Lucrurile nu sunt încă încheiate. Urmează încă două numiri la Ministerul Energiei. Vom vedea dacă vom avea un secretar de la Gorj bun cunoscător al problemelor din minerit şi energie. Mi s-a solicitat o ducumentaţie pe care o voi depune şi vom vedea cum evoluează lucrurile”, a declarat Andrei Maioreanu.

 

„Să vină cu soluţii pentru CEO”

„La Ministerul Energiei este nevoie de un specialist care să cunoască bine problemele din activitatea minieră. Vorbim de cea mai mare companie producătoare de lignit şi energie pe lignit. Sunt probleme şi sper ca la nivelul Ministerului Energiei să se constituie o echipă de oameni pregătiţi care să vină cu soluţii pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă producătorii de energie din România”, a menţionat Andrei Maioreanu.

 

„Un gorjean la Energiei”

Laurențiu Ciurel, fostul director al CE Oltenia, a dezvăluit că noul secretar de stat din Ministerul Energiei, Doru Vișan, este gorjean la origini. „Îl cunosc de vreo 30 de ani. Doru este una dintre cele mai bune alegeri pe care ar fi putut-o face ministerul. Am vrut să-l aduc în CEO și nu a zis nu. E gorjean, e din Godinești. Are o gospodărie foarte frumoasă. E gorjean și foarte calificat. Este o alegere excelentă“, a declarat Ciurel.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul