Mai puţine taxe la înmatricularea maşinii

de LM 0

Deţinătorii de autoturisme nu vor mai achita de luna viitoare o serie de taxe, cum ar fi timbrul de mediu și taxele de înmatriculare. Timbrul de mediu era achitat de cei care achiziţionau un autoturism second-hand.

Ștefan Țacu, șeful Serviciului de Înmatriculări şi Eliberări Permise Auto Gorj, a precizat că, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, dar și pentru a se evita aglomerația de la ghișee, va fi pus la dispoziția cetățenilor un instrument modern de rezervare online a serviciilor pe linie de înmatriculări și radieri autovehicule.

„Venim în sprijinul cetăţenilor din judeţul Gorj prin instituirea unui program de programare online la instituţia noastră. Acest lucru se datorează numărului mare de cereri. Programările se fac pe site-ul nostru. Vor fi eliminate o serie de taxe. Este taxa de 60 de lei privind înmatricularea autovehiculului, 145 de lei taxa pentru autovehiculele de tonaj, taxa de timbru, taxa de furnizare date şi celelalte taxe care se mai percepeau”, a declarat Ștefan Țacu, şeful Serviciului de Înmatriculări şi Eliberări Permise Auto Gorj.

(M.T.)

Distribuie articolul