Luptă interesantă pentru titlul de campioană la Dolce Vita ! Dream Team și ISU, la egalitate de puncte

de LM 0


Derby-ul dintre locurile 1 și 2 în campionat, Dream Team și ISU Gorj, s-a disputat, vineri seara, în Complexul Dolce Vita din Parcul Central, Târgu-Jiu.

ISU a venit în efectiv complet în timp ce liderul și campioana en-titre, Dream Team, nu s-a putut baza pe serviciile a mai mulți jucători importanți precum: Dănăricu, Pîrvulescu, Ștefan Alexandru sau Găman. Cu toate astea, campionii au început perfect meciul și au punctat la una din primele acțiuni importante prin fostul jucător al naționalei de futsal a României, Ion Al-Ioani. Același jucător a ratat o ocazie mare de a face 2-0 iar ISU a profitat. Gîlcescu a egalat din lovitură de penalitate de la 9 metri în chiar ultimul minut al primei reprize.

Meciul s-a jucat pe contre, în repriza a doua, și părea că se îndreaptă spre un rezultat de egalitate, mulțumitor pentru ambele părți. Mainerici a prins însă un șut puternic și a tranșat soarta partidei pentru ISU cu 4 minute înainte de final. Victoria din etapa a 13-a îi aduce pe cei de la ISU la egalitate cu liderul Dream Team care își menține însă poziția datorită golaverajului mai bun.

Restul etapei a programat meciuri echilibrate, spectaculoase, toate echipele dorind să strângă puncte pentru a accede în play-off-ul competiției. Surpriza rundei a constituit-o Karma Târgu-Jiu, care a trecut de Profi Târgu-Jiu cu scorul de 3-2. Victoria îi duce acum pe cei de la Karma pe locul 6, ultimul care duce în play-off la final de sezon regular. Profi a fost depășită în clasament de Peppy Dolce Vita, învingătoare cu 5-2 în fața celor de la Primăria Rovinari dar și de Farmacia Victoria, care a trecut cu 3-1 de Primăria Bîlteni.

Debutante în campionat, Mica Frăție și Provincialii, trag tare să prindă faza de play-off și s-au impus în jocurile cu Minprest Rovinari și Real Târgu Jiu.

Rezultate, etapa 13, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita:

Dream Team Târgu Jiu 1 – 2 ISU Gorj
Peppy Dolce Vita Târgu Jiu 5 – 2 Primăria Rovinari
Mica Frăție 7 – 5 Minprest Rovinari
Farmacia Victoria 3 – 1 Primăria Bîlteni
Profi Târgu Jiu 2 – 3 Karma Târgu Jiu
Provincialii 7 – 3 Real Târgu Jiu

În Campionatul Primăriilor din județul Gorj s-au jucat meciurile rundei cu numărul 13. Liderul Târgu-Cărbunești s-a impus destul de greu în fața celor de la Câlnic, scor 9-6, după ce, la un moment dat, Cîlnic a condus cu 3-0. Turburea a trecut destul de clar de Albeni, scor 8-3, în timp ce Motru a surclasat Stănești cu scorul de 8-4.

Turceni își continuă parcursul excelent, bifând, sâmbătă, cea de-a șaptea victorie consecutivă în campionat, 7-4 cu Bălănești. Turceni este acum pe loc de play-off, acolo unde speră să mai ajungă și echipele din Albeni, Bumbești-Jiu sau Bălănești.

Rezultate, etapa 13, Campionatul Primăriilor din județul Gorj:

Primăria Fărcășești X – X Primăria Telești (AMÂNAT)
Primăria Turburea 8 – 3 Primăria Albeni
Primăria Bălănești 4 – 7 Primăria Turceni
Primăria Bumbești Jiu 0 – 3 Primăria Drăguțești
Primăria Motru 8 – 4 Primăria Stănești
Primăria Târgu Cărbunești 9 – 6 Primăria Cîlnic

Runda a 12-a din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj a programat câteva dueluri interesante. Penitenciarul Târgu-Jiu a bifat primele victorii din acest retur, învingând Marckon și Carrefour Târgu-Jiu, ultima într-o restanță din etapa a 8-a. FC Anna a trecut fără emoții de Acvila în timp ce duelul cu importanță mare în stabilirea celei de-a patra echipe care va merge în play-off a fost tranșat de Macofil în fața celor de la Succes Nic Com.

Rezultate, etapa 12, Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj:

MARCKON 1 – 8 PENITENCIARUL TÂRGU JIU
I.J.J. GORJ X – X CARREFOUR TÂRGU JIU (Amânat)
ACVILA 3 – 10 FC ANNA
MACOFIL 2 – 1 SUCCES NIC COM
PENITENCIARUL TÂRGU JIU 7 – 4 CARREFOUR TÂRGU JIU (restanță din etapa 8

Distribuie articolul