Luis Popa aspiră la un post de vice în PSD

de Admin 0

Florin Cârciumaru şi Mihai Weber convoacă miercuri, de la ora 11.00, Comitetul Executiv al PSD Gorj. Şedinţa va avea loc la Muzeul Judeţean Gorj. Anca Borduşanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, susţine că liderii organizaţiei le vor transmite pesediştilor care fac parte din Comitetul Executiv, ultimele măsuri pe linie de partid, venite din partea lui Liviu Dragnea, şeful PSD la nivel naţional.

Este posibil ca la şedinţă să se facă propuneri pentru completarea posturilor de vicepreşedinţi ai organizaţiei, dar şi pe cele de membri în Biroul Permanent Judeţean, locuri rămase vacante după plecarea lui Ion Călinoiu şi Ion Ciocea.

Luis Popa, directorul comercial al companiei Polaris, a anunţat în ultimele săptămâni că vrea să îşi dezvolte cariera politică şi are aşteptări mari de la colegii săi. Acesta se bazează şi pe o bună relaţie cu liderii de la centru. „Consider că am muncit în cadrul partidului şi consider că experienţa pe care am dobândit-o în mediul privat mă vor ajuta să fac un pas în cariera politică”, a declarat Luis Popa.

(M.T.)

Distribuie articolul