Lovitură pentru Victor Ponta

de LM 0

Victor-Ponta-

Scandalul de plagiat al deputatul de Gorj este pe cale de a ajunge la final. Victor Ponta a contestat verdictul dat de Consiliul Naţional de Atestare a Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU), care a recomandat retragerea titlului său de doctor, însă acţiunea sa a fost respinsă de comisia de experţi a instituţiei, care a menţinut verdictul de plagiat.

„Marţi şi miercuri se votează raportul de respingere a contestaţiei, cu alte cuvinte menţinerea verdictului de plagiat şi retragerea titlului de doctor. CNATDCU votează raportul Comisiei de experţi care a analizat contestaţia depusă de domnul Victor Ponta. Raportul respinge contestaţia şi menţine verdictul de plagiat în cazul lui Victor Ponta, respectiv menţine recomandarea de retragere a titlului de doctor în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei, Mirabela Amarandei.

Ministrul Educației, Mircea Dumitru, îi va retrage lui Victor Ponta titlul de doctor în științe juridice.

Lucrarea lui Victor Ponta a fost coordonată de Adrian Năstase. Fostul premier a obținut titlul de doctor în științe juridice în 2002.

(M.T.)

Distribuie articolul