Lovești un jandarm, intri după gratii o lună de zile! Cui i s-a întâmplat asta?

de LM 0

Fiul unui afacerist din Novaci a ajuns, pentru 30 de zile, în spatele gratiilor după ce a lovit un jandarm. Scandalul s-a produs, duminică, în fața unui local din oraș, oamenii sunând la 112 pentru a anunța că un tânăr tulbură liniștea publică.

IPJ Gorj a confirmat că în zonă a fost trimisă o patrulă mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm. Aceștia au încercat să îl potolească Adrian Gioangă, dar acesta a căpătat și mai mult tupeu, lovindu-l pe jandarm peste față. Omul legii nu a fost rănit grav, dar fapta scandalagiului a fost încadrată la ultraj.

„La fata locului s-a deplasat o patrula mixtă polițist – jandarm, ocazie cu care a fost identificat în zonă un tânăr de 28 de ani, din orașul Novaci, care se afla în stare de ebrietate și avea un comportament agresiv. La apariția patrulei de ordine publică, tânărul a adoptat în continuare un comportament neadecvat, adresând injurii, cuvinte și expresii jignitoare, la adresa celor doi lucrători, iar lucrătorul din cadrul IJJ Gorj a fost lovit de tânăr în zona feței, provocându-i leziuni ușoare. Având în vedere comportamentul agresiv de care a dat dovadă, față de agresor s-a luat măsura imobilizării, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor”, a comunicat IPJ Gorj.

Dosarul a fost instrumentat de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, care au cerut la instanță arestarea preventivă. Gioangă, în vârstă de 28 de ani, a primit un mandat care îl va ține în spatele gratiilor pentru o lună de acum încolo. Verdictul nu este definitiv, putând fi contestat.

Distribuie articolul