Lot decimat! Accidentări şi suspendări cu duiumul

de LM 0

  • Pentru meciul de la Mediaş, gorjenii au mari probleme în a-şi forma o echipă competitivă

 

Dacă astăzi ar fi etapă de campionat, Flavius Stoican ar avea mari probleme în a alcătui un prim 11 competitiv. Situaţia nu se schimbă mult nici pentru ziua de duminică, o serie de jucători importanţi fiind 100% în afara lotului la acest meci. Este vorba de cei doi jucători ce vor fi suspendaţi, dar şi de cei accidentaţi, vreo patru la număr în acest moment.

 

Listă lungă cu probleme

Mari probleme pentru Stoican în a alcătui un prim 11 competitiv pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş. Fraţii brazilieni da Silva nu au drept de joc, Cristi Sîrghi s-a operat în cursul zilei de marţi în capitală pentru fractura de claviculă suferit în meciul cu Poli Timişoara, Samson şi Ene nu pot juca pentru că au fost eliminaţi, iar Batin nu a fost încă iertat de antrenorul Stoican pentru actul de indisciplină avut cu unul dintre colegi.

Iar lista cu jucători care nu sunt apţi de joc continuă. Portarul Răzvan Stanca a fost oprit de la antrenamente din cauza unei tendinite, aşa că după ce a gafat la cele trei goluri încasate în meciul cu Poli, portarul a promis că nu va mai juca dacă nu este 100% din punct de vedere medical.

Iar problemele nu se opresc aici. Mijlocaşul la închidere Ionuţ Cioinac nu s-a antrenat cot la cot cu colegii lui în primele două zile din această săptămână, acesta acuzând o durere musculară. „Va trebui să facă un ecograf să vedem dacă este o contuzie sau ceva mai grav pentru că simte o durere musculară atunci când aleargă”, spune unul din oamenii din stafful medical al pandurilor.

 

Pe cine mizează?

În mod clar, garnitura de start a pandurilor pentru meciul de la Mediaş va suferi modificări importante în ceea ce priveşte componenţa. În poartă va fi cel mai probabil Laurenţiu Popescu, acesta urmând a-i lua locul lui Stanca. Pe partea dreaptă, în locul lui Samson, jucător care va sta o etapă pentru cele două galbene luate în ultimul joc, va juca Negoiţă. În apărare, în locul lui Cornel Ene, jucător care cel mai probabil va primi o etapă de suspendare va juca Ionuţ Tătaru.

Dacă şi Cioinac nu va putea juca, atunci Stoican ar putea miza pe serviciile olandezului Jeffrey Ket sau pe Daniel Stana. Aşa că soluţii vor fi, însă rămâne de văzut cât de bine se vor achita de sarcini cei care vor intra…

 

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul