Lorena Balaci, dezvăluiri după 3 ani de la divorţ: „Sunt convinsă că m-a înşelat”

de LM 0


Şi-a făcut bagajele şi a plecat din vila luxoasă într-un apartament modest. Lorena Balaci, fata fostei legende, Ilie Balaci, a decis să îşi schimbe radical viaţa. A dat vila de lux din Pipera, pe un apartament cu trei camere dintr-un cartier muncitoresc al Capitalei.

Chiar dacă a fost învăţată de mică cu bogăţia şi cu traiul luxos, Lorena a renunţat la tot şi a luat-o de la capăt. Fata minunii blonde a Craiovei are o poveste extrem de interesantă şi a fost implicată în mai multe scandaluri. După o căsnicie de peste 17 ani cu Eugen Trică, Lorena a hotărât să pună punct mariajului cu celebrul fotbalist. A luat viaţa de la cap, s-a scuturat de praf şi a mers înainte. Iar acum a mai făcut o schimbare majoră. A renunţat la viaţa de bogătaşă.

Lorena Balaci a spus motivele divorţului. Au curs râuri de cerneală în presa mondenă, când cei doi şi-au spus adio. În urma lor au rămas doi copii frumoşi, care au rămas acum în grija mamei. Ruptura dintre cei doi soţi a venit ca un şoc, căci toată lumea îi vedea cuplul perfect. Mulţi ani, frumoasa blondă ar fi încercat să îi ofere o altă şansă, însă destinul a funcţionat în defavoarea ei. Mai ales că se auzise că fostul fotbalist ar mai fi fost prins călcând strâmb. Acum, Lorena a dat tot din casă.

„Da, de 3 ani nu mai port numele, de când mi-am reluat statutul de domnişoară. Eu am fost cea care a spus gata. La început, cred ca nici el nu a crezut. O da, da, da, da, o dată la câţiva ani, seara, şi tot timpul râdeam dimineaţa ca e închis noaptea la tribunal. Cumva ne-am pierdut pe noi. Am fost foarte implicaţi în viaţa de familie, cu copii, cu greutăţi, cu probleme, cu dus copii la şcoală, noi ne-am pierdut”, a spus Lorena Balaci.

Însă nu regretă nimic, dacă ar lua-o de la capăt, tot aşa ar face. Unui singur om îi datorează tot, tatălui ei, care chiar dacă este o femeie în toată firea şi are 40 de ani, Ilie Balaci tot o prinţesă o consideră. (spynews.ro)

Distribuie articolul