Loredana a cântat cu Armand Assante într-un restaurant din București

de LM 0


Marți seara, Loredana a susținut un concert într-o centru de evenimente din parcul Herăstrău. Și, surpriză, printre fanii prezenți la eveniment s-a numărat și …Armand Assante!

Celebrul actor a venit în România pentru a promova cel mai recent film în care joacă și a profitat de timpul liber pentru a se delecta cu muzica Loredanei. La insistențele artistei, Armand Assante a cântat cu Loredana.

În ciuda faptului că este unul dintre actorii apreciați la Hollywood, Assante nu doar că s-a comportat extrem de natural și a încercat pe cât posibil să nu iasă în evidență, Loredana ”i-a distrus liniștea” și a atras toate privirile asupra lui în momentul în care a urcat pe scena Berăriei H și a anunțat că vrea să-i dedice o melodie.

Destul de emoționat, Armand Assante a savurat momentul însă fără să se ridice de la masă. Asemenea oricărui american care vine în România, Assante părea fascinat de bucătăria tradițională românească, așa că abia după ce a terminat de mâncat s-a ridicat să trăiască ritmurile Loredanei și ale celor de la Agurida.

Așa se face că, urcați pe scaune, Assante și o parte din staff-ul care-l însoțește la București a început să filmeze recitalul și să o fotografieze pe Loredana. Artista a profitat de ocazie și l-a invitat pe scenă. Cu aceeași modestie de care se pare că mai dau dovadă doar marii artiști, Assante a pășit lângă Loredana și a fredonat în limba româna, „Bună seara, iubito” un vers din celebra piesă a artistei. Vă reamintim că Armand Assante se află în România pentru a promova filmul „Vânătorul de spirite”, în regia lui Dragoș Buliga, și unde are rolul principal. (libertatea.ro)

Distribuie articolul