Liviu Ungureanu a mai câștigat un proces cu ITM Gorj. Acum i-a făcut și plângere la poliție lui George Romanescu !

de LM 0


Inspectorul Liviu Ungureanu i-a făcut plângere la poliție șefului ITM Gorj, George Romanescu, pe motiv că refuză să-l reîncadreze în muncă pe postul din care a fost suspendat.

Pe 5 martie, Ungureanu a avut, din nou, câștig de cauză în instanță. În luna ianuarie, inspectorul dat afară de la serviciu în octombrie 2017, s-a autoblocat o zi întreagă în biroul de relații cu publicul din cadrul ITM Gorj. Comisia de Disciplină a instituției a propus concedierea pe motiv că Ungureanu mergea în controale pe la diverse firme, fără să-şi anunţe superiorii.

În urma noii victorii în instanță, luni, Liviu Ungureanu a fost din nou chemat la ITM pentru a fi repus în funcție, dar nu pe postul pe care și-l dorește.

„M-au chemat pe 12 martie dar au vrut să mă pună în același compartiment care nu are nicio legătură cu hotărârea de tribunal, mă trimiteau practic la compartimentul de relații de muncă. Eu am lucrat înainte la compartimentul siguranță și securitate în muncă. Am cerut să fiu reîncadrat acolo, ei au refuzat și au spus să plec din inspectorat. George Romanescu mi-a transmis că nu vrea să mă vadă, mi-a transmis prin Măreanu Răzvan „domne dacă nu vrei să-ți reiei activitatea la domeniul evidența muncii și contracte colective, înseamnă că nu vrei, pleacă de aicea”. Eu am plecat, nu am vrut să fac spectacol acolo însă am venit la Poliția MUnicipală și voi depune o completare la dosarul penal. Am inițiat deja un dosar penal în care l-am reclamat pe domnul Romanescu George că nu vrea să pună în aplicare hotărârea judecătorească”, a spus Ungureanu.

Liviu Ungureanu se plânge că abia se descurcă fără leafă. Trăiește din pensia mamei. Speră să câștige definitiv cele două procese deschise împotriva ITM Gorj și să-și recupereze salariile din urmă.

Distribuie articolul