Liderul de la județ s-a reunit pentru retur. Ce amicale pregătește echipa lui Mihai Dinu

de LM 0


Liderul campionatului județean la fotbal, Petrolul Bustuchin, s-a reunit luni pentru a pregăti returul campionatului, retur ce va începe, cel mai probabil, la începutul lunii martie. Echipa din Bustuchin va trebui să apere în retur avantajul fragil de două puncte deținut în fața formației Știința Turceni.

Cei de la Bustuchin au postat pe Facebook poze de la reunire precum și următorul mesaj:

„După cum bine ştiţi, echipa care conduce liga judeţeană, Petrolul Bustuchin, are ca obiectiv câştigarea campionatului si implicit aspiraţii la un eşalon superior :> Toate aceste lucruri nu ar fi posibile fara seriozitate, muncă, sacrificii si perseverenţă.

Aşadar, dupa o luna de pauză, timp in care băieţii noştri au avut o vacanţă bine meritată, a venit si ziua reunirii. Din nefericire, doar o parte din băieţii legitimaţi la noi au putut bifa prezenţa astăzi. Pentru multă lume poate pare cam devreme, pentru adevăraţii campioni e perioada cea mai importantă in care aceştia caută sa pregătească exemplar ce-a de-a doua parte a sezonului la sfârşitul căruia speră sa se încoroneze campioni.

De asemenea, oficialii clubului nostru au organizat un cantonament centralizat ce se va desfăşura la începutul lunii viitoare si care ne va aduce cu siguranţă numai beneficii. In ceea ce priveşte meciurile de pregătire, echipa condusă de Mihai Dinu are mai multe nume importante pe listă printre care : ACS ŞIRINEASA, ACSO FILIAŞI, CSU CRAIOVA II, FLACĂRA HOREZU !”

Distribuie articolul