Leoni și-a deschis oficial porțile în Gorj

de LM 0


În prezența autorităților județene, compania Leoni și-a deschis, miercuri, fabrica de componente auto de la Bumbești-Jiu.

Aproximativ 500 de angajați lucrează în societatea aflată în incinta Parcului Industrial.

Reprezentanții Leoni au anunțat că vor investi, până la sfârșitul anului, circa 750.000 euro în adaptarea halelor la specificul de producție, duplicarea echipamentelor și utilajelor tehnice, precum și în amenajarea unui spațiu de sport și relaxare pentru angajați. La inaugurarea fabricii de la Bumbești-Jiu au fost prezenți șefi ai companiei germane.

Lidia Țonea, alt reprezentant al companiei, a făcut o prezentare a grupului Leoni care are fabrici în 31 de țări, 94 la număr, totalizând peste 87 de mii de angajați, și a vorbit despre viitorul punctului satelit de la Bumbești-Jiu.

Cosmin Popescu s-a declarat mulțumit că s-au mai creat câteva sute de locuri de muncă în județ. Președintele Consiliului Județean Gorj speră ca fabrica Leoni să desfășoare o lungă activitate în Parcul Industrial Bumbești-Jiu.

“Deschiderea fabricii Leoni reprezintă, din punct de vedere economic, un balon de oxigen. A scăzut numărul beneficiarilor de ajutor social din localitate, mai avem doar 12 dosare” a declarat primarul orașului Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru.

Distribuie articolul