Lemne donate de enoriași pentru biserica din Drăguțești

de LM 0

lemne-biserica

Preotul din comuna Drăguțești a apelat la mila credincioșilor pentru a avea lemne și cărbune pentru asigurarea căldurii pe toată perioada sezonului rece. „Nu sunt suficiente lemne pentru a trece cu bine iarna. Am apelat la credincioși și cu siguranță, ca de fiecare dată, ei ne ajută cu ceea ce pot. De la primărie avem promisiuni și așteptăm să vedem dacă se concretizează“, spune părintele Remus Hirghiduș.

 

„Am ajutat biserica“

Enoriașii spun că oamenii aduc lemne cu căruțele. „Oamenii din sat aduc lemne la biserică. Pădurarul le dă lemne și oamenii vin cu căruța“, a spus o bătrână.  Un alt localnic a declarat că a adus la biserică două căruțe cu lemne: „Am ajutat și eu biserica cu două căruțe de cărbune, la solicitarea părintelui, pentru încălzirea bisericii“.

Biserica se mai confruntă cu o altă problemă. Nu deține titlul de proprietate pe teren și nu poate să execute vreo lucrare. „Așteptăm titlul de proprietate pentru biserică și teren. Avem nevoie de o clopotniță nouă și nu putem s-o realizăm“, a mai precizat părintele Hirghiduș.

ALIN PETRE

Distribuie articolul