Leiders şi-a umflat muşchii la Ilie şi a ameninţat că îl dă afară

de LM 0

leiders-ilie

Scandal cât casa la Complexul Energetic Oltenia! Ionel Ilie, managerul interimar al CEO, a avut miercuri dimineaţă o discuţie cu şeful Diviziei Dezvoltare, Klaus Leiders, pe tema personalului care nu are obiectul muncii. Iniţial, Ionel Ilie a vorbit despre personalul cu funcţii mai mici de conducere, după care s-a ajuns la şefii din executiv, care ar încasa sute de milioane de lei şi nu ar presta mare lucru pentru societate. Subiectul l-a aprins ca pe o butelie cu gaz pe neamţul Leiders care a sărit ca ars, date fiind şi discuţiile că ar susţine cauza directorilor Radu Pop şi Daniel Dragomir, trecuţi pe lista de disponibilizare.

 

Fără Pop şi Dragomir

Potrivit unor surse din cadrul companiei, Leiders l-ar fi ameninţat pe Ilie că l-ar putea da afară. Ionel Ilie a devenit ţinta lui Leiders nu întâmplător, mai ales că zilele trecute a declarat că nu va face niciun fel de rabat de la regulamentul privind planul de disponibilizări colective, iar directorii Pop şi Dragomir, importaţi din Bucureşti de vechea conducere, nu vor fi menţinuţi în companie.

 

Ilie a anunţat CS-ul

După ce a fost ameninţat de Leiders că va fi dat afară, Ionel Ilie ar fi transmis o informare Consiliului de Supraveghere, în legătură cu cele întâmplate. Ilie ar fi spus că nu a ajuns în situaţia de a fi dat afară de Leiders, din moment ce abilitat să ia decizii în acest sens este Consiliul de Supraveghere care l-a şi desemnat pe Ilie preşedinte al Directoratului.

Klaus Leiders are doar câteva săptămâni de şefie în Complexul Energetic Oltenia, dar a prins puteri nebănuite. Cel mai probabil că este susţinut din Bucureşti în acţiunile sale.

 

Leiders, către llie: „Shut up!”

Este de amintit că tot ieri o parte a liderilor de sindicat din CE Oltenia au avut o întrevedere cu managerul interimar al CEO, Ionel Ilie. Cele două părți au purtat discuții despre retehnologizarea grupului 5 de la Sucursala Electrocentrale Rovinari și despre cota de cărbune acordată angajaților. O altă temă dezbătută s-a referit la situația directorilor Pop și Dragomir, Ilie dând asigurări celor prezenți că nu se va interveni pe listele de disponibilizați. Leiders a mai avut răbufniri la adresa lui Ilie, spunând cu tonul ridicat „Shut up!”, în engleză, în traducere „Gura!”, acesta fiind probabil limbajul corporatist adus de Leiders în companie pentru a eficientiza activitatea…

CĂTĂLIN STOICA

Distribuie articolul