Lădaru: „Romanescu încearcă să preia PNL Gorj. Nu-și dau seama ce reprezintă Vâlceanu la centru”

de LM 0


Lădaru susține că Romanescu vrea să preia PNL Gorj, de aceea a venit cu ideea organizării unui referendum pentru dizolvarea Consiliului Local Târgu-Jiu.

La Interviurile Infinit FM, liderul organizației municipale a ALDE, a comentat, însă, că deputatul Dan Vâlceanu va fi greu de detronat pentru că este și un lider important la nivel național. „A încercat să facă o breșă în PSD și nu a reușit, apoi a încercat să preia ALDE și nu a reușit, s-a dus la milogeală la Tăriceanu la fel cum a făcut și cu PSD, acum încearcă din nou să preia PNL, este evident ce încearcă să facă Marcel Romanescu. Se folosește de niște oameni gen Mihai Paraschiv care nu este important în PNL, timp de 4 ani nu a fost în stare să facă absolut nimic și a venit acum după ce i-a cedat locul din milă Octavian Lupulescu, pentru că Paraschiv nu a ieșit consilier local, din milă l-a cedat. E un joc al lui Romanescu în PNL. Sunt niște oameni penibili pentru că nu-și dau seama ce înseamnă Dan Vâlceanu în PNL la nivel de centru. Dan Vâlceanu este mult prea puternic”, a comentat Lădaru.

Eduard Lădaru a pus tunurile pe Mihai Paraschiv și Eduard Berca, susținătorii ideii de organizare a referendumului de dizolvare a Consiliului Local Târgu-Jiu dar și pe primarul Marcel Romanescu, acuzându-l că-și bate joc de oraș. „Paraschiv și Berca stabilesc președinții la PNL ? Haideți să fim serioși. Este împins din spate Romanescu să preia un partid politic, împins din spate de anumiți oameni. Vă dați seama că noi nu vorbim de proiectele lui Romanescu din 2018 ? Va trece și anul acesta și nu va face nimic. Vor mișuna câinii și vacile pe străzi și nu va face nimic. În 6 luni de zile nu a făcut nimic ! Domnul primar își bate joc de tot municipiul, să-și pună un nas de clovn, aia poate să facă. Să vină cu proiecte, dacă are proiecte, dacă nu, să spună că e un incompetent”, a mai atacat Lădaru.

Distribuie articolul