Lădaru: Noul CSM nu va fi desființat. Prunariu: Dacă CS Pandurii trece de CL, nu mai văd oportun CSM-ul

de LM 0

Din nou dispută pe CSM. Lădaru zice că NU va fi desființat, în situația în care Clubul Sportiv Pandurii va fi preluat de Consiliul Local Târgu-Jiu. Prunariu, însă, nu mai vede rostul Clubului Sportiv Municipal.

Guvernul vrea să descentralizeze activitățile culturale și sportive. Asta înseamnă că direcțiile și cluburile de profil vor trece de la ministere la consiliile județene și locale. Primarul Marcel Romanescu a declarat că va discuta cu viceprimarii pentru a vedea dacă mai are rost păstrarea CSM câtă vreme va fi preluat CS Pandurii.

Consilierul ALDE, Eduard Lădaru, susține însă că noul CSM nu va fi desființat.

Mihai Prunariu crede că, până la sfârșitul anului, problema va fi tranșată. Directorul CS Pandurii nu mai vede rostul păstrării CSM-ului abia înființat, câtă vreme clubul pe care-l conduce va trece în subordinea Primăriei Târgu-Jiu.

Prunariu speră ca CS Pandurii să fie finanțat de municipalitate la același nivel precum cel asigurat, acum, de Ministerul Tineretului și Sportului. Cât despre disputele pe care le-a avut, în ultima vreme, cu primarul Marcel Romanescu, spune că nu contează dacă îi vor atrage neplăceri.

Distribuie articolul