Lădaru îl atacă din nou pe Romanescu ! „Nu-l putem lăsa să-și bată joc de Târgu Jiu !”

de LM 0


Lădaru, atac dur la adresa lui Romanescu după ce primarul Târgu Jiului a anunțat că va face comisie națională, din specialiști din alte județe, pentru organizarea concursului de director al noului Club Sportiv Municipal. Lădaru consideră că, prin această atitudine, Marcel Romanescu „a scuipat” pe oamenii de sport din oraș.

„Trage de timp pentru a organiza acest concurs, de aceea trebuie luate măsuri în CL. Nu putem lăsa acest individ, ales din greșeală pentru că electoratul a fost indus în eroare, să-și bată joc de Târgu Jiu! Trebuie să organizăm concurs cât mai repede, văd că el vrea comisie intergalactică! Trebuie să ia comisie de la Barcelona, de la Real Madrid, Juventus etc. de acolo să viă președinți de cluburi. Nu putem să scuipăm pe oamenii de sport din municipiu. Romanescu nu este capabil să organizeze acest concurs și trage de timp, nu ne rămâne decât ca noi, cei din CL, să organizăm concursul”, tună și fulgeră liderul ALDE Târgu Jiu.

Eduard Lădaru ne-a mai spus că are de gând să inițieze chiar el un proiect de hotărâre pentru organizarea, cât mai rapid, a concursului pentru șefia CSM.

Distribuie articolul