Lădaru cere demisia lui Romanescu! Care e motivul?

de LM 0


Lădaru cere DEMISIA lui Romanescu după ce s-a aflat că Primăria Târgu-Jiu a încheiat protocol de colaborare cu Direcția Generală Anticorupție, în 2017. Primarul Marcel Romanescu zice că înțelegerea are ca scop asigurarea de consultanță pentru angajații primăriei. Cei de la PSD și ALDE îl acuză, însă, pe edilul liberal că este informator, cârtiță și că ”s-a născut pentru a șopti”.

Scandal mare după ce s-a aflat de protocolul Primăriei Târgu-Jiu cu DGA, structură din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, specializată în combaterea și prevenirea corupției din cadrul ministerului. Consilierul ALDE, Eduard Lădaru, cere demisia primarului și pomenește de organizarea unui referendum prin care Marcel Romanescu să fie dat jos.

Viceprimarul PSD Adrian Tudor a declarat că nu știa despre protocolul dintre primărie și DGA.

”Protocolul este secretizat, nu știm ce scrie, cine pe cine toarnă, cine trage la xerox documente din primărie și le duce la astfel de instituții, cine face anonime” a comentat Tudor precizând că, în acest moment, se lucrează sub presiune în Primăria Târgu-Jiu.

Marcel Romanescu afirmă că protocolul cu Direcția Generală Anticorupție este un lucru normal, există și-n alte instituții publice, și nu are rost să se creeze isterie.

Distribuie articolul