La Motru, certurile sunt nesfârșite! Jianu și Morega se contrează din nou, de data asta pe tema gropii de gunoi

de LM 0


Jianu îi recomandă lui Morega să-și facă un control medical. Este din nou tensiune între cei doi edili de la Motru și tot pe tema gropii de gunoi, închise anul trecut. Pe facebook, viceprimarul sugerează că au fost comise ilegalități și-un prejudiciu de 3 miliarde de lei vechi, fiind plătiți bani grei pe lucrări neefectuate. Totul după ce, joi, constructorul a făcut noi intervenții la groapa de gunoi.

Cosmin Morega bănuiește că există o încrengătură de interese în ceea ce privește groapa de gunoi, închisă anul trecută, contra sumei de 800.000 de lei. Joi au fost făcute noi lucrări. Pe pagina de socializare, viceprimarul din Motru scrie că s-a încercat ”acoperirea lucrurilor murdare”.

Morega îl acuză pe primarul Gigel Jianu, într-o postare pe facebook, că sifonează banul public. În plus, susține că angajații primăriei ar fi fost obligați să semneze recepția lucrărilor de închidere a gropii de gunoi, în zona Ploștina fiind acum ”un adevărat dezastru ecologic”.

Gigel Jianu a confirmat efectuarea de noi lucrări la groapa de gunoi. Zice că ploile din acest an au creat niște cratere în zonă, fiind nevoie de intervenția constructorului.

Primarul din Motru nu are nimic împotrivă ca lucrările de la groapa de gunoi să fie luate la bani mărunți de instituțiile abilitate ale statului, așa cum cere viceprimarul Morega. Neagă, însă, că-n zonă ar fi un dezastru ecologic.

Distribuie articolul