La luptă în Ardeal ! Pandurii vor încă un rezultat pozitiv

de LM 0

  • Lupta pentru supravieţuire este dură, aşa că gorjenii trag tare să se depărteze de locurile ce duc în Liga a 2-a

 

Stare bună de spirit în tabăra pandurilor. Victoria de la Chiajna le-a dat aripi pandurilor care vor să facă o nouă victimă în Liga 1, să bată şi ASA Tg. Mureş la ea acasă, marţi de la ora 18.00. Ar fi o mare victorie pentru gorjeni, încă o finală câştigată şi încă un pas în faţă în tentativa de-a scăpa de retrogradare. Însă, ASA Tg. Mureş poate fi o echipă periculoasă, una ce poate încurca, aşa că meciul chiar este deschis oricărui rezultat.

 

Duel tare, joc greu

Aflaţi pe loc de Liga 1, gorjenii vor să facă un nou rezultat bun în play-aut. Şi de data aceasta, gorjenii vor evolua în deplasare, însă acum pe terenul codaşei din liga 1, ASA Tg. Mureş. Este o finală pentru ambele echipe, pentru că în cazul unei victorii a pandurilor, mureşenii vor mai avea şanse infime de-a scăpa de retrogradare.  Aşa că şi ardelenii îşi joacă ultima şansă.

Meciul în sine va fi unul extrem de interesant. Mureşenii vin după un eşec la Botoşani, în timp ce oltenii vin după o victorie la Chiajna. „Nu am realizat nimic cu victoria de la Chiajna dacă nu facem un rezultat bun. Avem nevoie de încă un meci cu un rezultat bun”, spune antrenorul pandurilor, Flavius Soican.

Acesta a studiat bine echipa adversă. „ASA are jucători cu experienţă. Va fi un meci greu, dar cu atât mai mult ar fi victoria mai frumoasă cu cât ştim că jucăm contra unor jucători cu CV, Bănel, Marius Constantin, Gorobsov sau Mureşan. ASA este o echipă care în primul sfert de oră al meciului de la Botoşani a pus mari probleme adversarei. A fost şi acea ocazie monumentală a lui Emil Dică. Ca o concluzie, ei pot bate pe oricine, dar pot şi pierde cu oricine”, a comentat Flavius Stoican.

 

Mulţumiţi şi cu egalul

Ei bine, gorjenii merg să nu piardă la Mureş. „Nu aş fi dezamăgit cu remiza. I-am ţine departe de noi, am mai câştiga şi un punct ce se pune în clasament. Dar aş fi foarte fericit dacă luăm toate cele trei puncte. Suntem conştienţi că o victorie la Mureş ne-ar da multă încredere că se poate să ne atingem obiectivul. Suntem optimişti”, a mai declarat Flavius Stoican.

 

Etapa a treia a fost una bună pentru noi. În timp ce noi am luat trei puncte, echipele cu care ne batem să scăpăm au pierdut. Însă mai sunt 11 finale. Am avut o discuţie cu băieţii şi le-am spus că nu trebuie să ne luăm aere, să intrăm pe teren şi gata am câştigat. Trebuie să fim modeşti, să muncim, să facem sacrificii. Îi simt motivaţi pentru meciul cu ASA Tg. Mureş”, Flavius Stoican, antrenor Pandurii

 

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul