La ce se folosește apa oxigenată

de LM 0

Apa oxigenată este unicul germicid compus doar din apă şi oxigen fiind considerat cel mai sigur şi eficient dezinfectant din lume. Precum ozonul, omoară organismele bolilor prin oxidarea acestora, ceea ce poate fi cel mai bine descris ca un proces de ardere controlată. Când peroxidul de hidrogen reacţionează cu material organic, se descompune în oxigen şi apă. Întotdeauna asigurați-vă că utilizați dozele adecvate.

 

 1. Albirea rufelor. Adăugați o cană de apă oxigenată rufelor albe pentru a le albi. Peroxidul este excelent pentru a scăpa de petele de sânge de pe haine şi covoare. Dacă este sânge pe haine, turnați peroxid direct pe pată, lăsați-l să acționeze un minut, apoi frecați şi clătiți cu apă rece. Repetați dacă este necesar.

 

 1. Sănătatea. Corpul produce peroxid de hidrogen pentru a lupta cu infecţia și pentru ca sistemul imunitar să funcţioneze corect.

 

 1. Baie de reîntinerire şi detoxifiere. Utilizați circa 2 l de peroxid de hidrogen concentrat 3% într-o cadă plină cu apă caldă. Stați în apă pentru cel puţin ½ oră, adăugând apă fierbinte pe cât este nevoie pentru a menţine o temperatura confortabilă.

 

 1. Ciuperca piciorului. Pentru a ajuta la tratarea ciupercii piciorului, pulverizați o mixtură 50%/50% de peroxid de hidrogen şi apă pe picior (în special degetele) în fiecare seară şi lăsați să se usuce.

 

 1. Spălături. Adăugați 2 căpacele de peroxid de hidrogen 3% în apă distilată caldă de două ori pe săptămâna pentru a înlătura prin spălături cu această soluţie chiar şi infecţiile levurice cronice.

 

 1. Infecţii. Înmuiați orice infecţii sau tăietură în soluţie de peroxid 3% pentru zece minute de câteva ori pe zi. Chiar şi cangrena care nu s-ar vindeca cu nici un fel de medicamente a fost vindecată prin înmuiere în apă oxigenată. Puneți jumătate de flacon de peroxid în cadă pentru a scapă de furunculi, ciuperci sau alte infecţii ale pielii.

 

 1. Infecţii cu acarianul găinilor. Apa oxigenată omoară efectiv acarienii de pe piele. Pulverizați peroxidul pe piele de câteva ori la rând (cu câteva minute între aplicările soluţiei pulverizate), iar rezultate sunt uimitoare.

 

 1. Infecţii ale sinusurilor. O lingură de peroxid 3% adăugată la o cană de apă neclorată poate fi utilizată ca spray nazal. În funcţie de gradul de afectare a sinusurilor, se poate ajusta cantitatea de peroxid utilizată.

 

 1. Îngrijirea rănilor. Peroxidul 3% este utilizat medical pentru curăţarea rănilor, înlăturarea ţesuturilor moarte şi ca agent de dezinfectare orală. Peroxidul stopează sângerarea capilarelor.

 

 1. Apă de gură/Îngrijirea danturii. Luați un căpăcel (cel care vine odată cu flaconul) şi ţine-l în gură pentru 10 minute în fiecare zi, apoi scuipați conţinutul. Nu veți mai avea afte, iar dinții vor fi mai albi. Dacă aveți dureri mari de dinţi şi nu puteţi merge imediat la dentist, puneți un căpăcel de peroxid 3% în gură şi ţine-l pentru 10 minute de câteva ori pe zi. Durerea se va reduce mult.

 

 1. Apă de gură. Peroxidul de hidrogen este o apă de gură foarte eficientă şi ieftină. Utilizează H202 3% – adăugați puţină clorofilă lichidă pentru aromatizare, dacă doreşti.

 

 1. Pastă de dinţi. Utilizați bicarbonat de sodiu şi adăugați H202 3% pentru a face o pastă.

 

 1. Curăţirea dinţilor prin periaj sau doar înmuiați periuţa în apă oxigenată 3% şi periați dinţi. Înmuiați periuţă de dinţi în peroxid pentru a o menţine fără germeni infecţioşi.

 

 1. Albirea dinţilor. Utilizați peroxid de hidrogen 3% ca apă de gură pentru o anumită perioadă și veți observa că dinții s-au albit frumos şi fără efort. Puteţi uită de soluţiile profesionale de albit dinții.
Distribuie articolul