Kamara s-a operat. Care au fost primele lui cuvinte după intervenția chirurgicală

de LM 0


Accidentat grav la un meci de fotbal, unde a suferit o fractură de pomete, os zigomatic, sinus și fisură de mandibulă, Kamara s-a operat în cursul zilei de marți.

Kamara a ajuns la spital după ce a fost accidentat grav la fotbal, chiar în ajunul sărbătorilor pascale. Artistul a urmat un tratament timp de câteva zile, iar în cursul zilei de marți a ajuns la bisturiu. Kamara a fost operat, după ce a suferit o fractură de pomete, os zigomatic, sinus și fisură de mandibulă.

”Sunt amețit, dar sunt bine. Totul a mers foarte bine, Medici foarte buni și tot stafful de nota 10. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste acest obstacol din viața mea”, au fost primele cuvinte ale artistului, după ce a ieșit din operație.

Acesta a mărturisit și care a fost persoana ce i-a stat alături, în fiecare clipă.

”Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături și în mod special celor de la echipa ACS Măgurele, în frunte cu antrenorul echipei, fostul fotbalist Matei Ștefan, care a fost lângă mine în fiecare clipă. Ne revedem curând pe scenă (Alb Negru va lansa un nou single) , dar și pe terenul de fotbal, că doar urmează să joc pentru România la Campionatul Mondial al Artiștilor Fotbaliști ”Art – Football Moscova 2018”, a adăugat acesta.

Kamara a mai spus că în două săptămâni va fi ca și nou. Cântărețul a povestit, pentru Libertatea, că a fost lovit de portarul echipei adverse în urma unui gol. Incidentul în care a fost implicat cântărețul s-a produs în timpul unui meci pe care l-a disputat echipa sa în Liga a 4-a, ACS Sportul Măgurele.

”Am dat gol în ultimul minut al partidei. Portarul advers s-a împiedicat într-un fundaș de-al lui și a intrat cu capul în fața mea”, a explicat acesta.

El a declarat că a decis să joace pentru echipa de fotbal din Măgurele pentru a fi în formă în vederea Campionatului Mondial al Artiștilor. Kamara Ghedi joacă în postura de fundaş, în cadrul Naţionalei Artiştilor. (libertatea.ro)

Distribuie articolul