“Izvoarele de Aur” – staţiunea cu cele mai multe izvoare din România. Medalia de aur la Expoziţia Universală de la Viena

de LM 0

Stațiunea Băile Olăneşti, aflată la 18 kilometri de Râmnicu-Vâlcea, este una dintre puţinele localităţi din România care uneşte doi factori naturali de cură: factorul climatic si topoclimatic local, si factorul hidromineral constituit din apele minerale.
Baile Olănești ocupă primul loc printre stațiunile balneoclimaterice din România în ceea ce privește numărul de izvoare, 35, benefice pentru tratarea a tot atâtea afecțiuni.

“Avem foarte multe facilități, avem saune, avem piscine de înot, piscine cu hidromasaj, avem tobogane, loc special pentru copii, avem 30 de terapii semnătură, avem sala de fitness, sala de jocuri, jacuzzi. Te simți extraordinar, foarte ușurat, relaxat. Putem trata foarte multe afecțiuni de sănătate, dar în același timp te poți bucura de o cură profilactică, care este, până la urmă, cea mai importantă. Inclusiv prin izvoare sau prin tratamentele și terapiile pe care le oferim noi într-o formulă atât de frumoasă, la SPA” a declarat Ana Ceaușu, receptioneră SPA, pentru stirilekanald.ro
Rebengiuc, manager: „Noi avem acest SPA minunat, cu foarte multe facilități pe care le oferim clienților noștri și misiunea noastră este de a arăta că Olaneștiul, această stațiune balneo-climaterică, în general văzută ca fiind a bătrânilor sau a bolnavilor, de fapt nu este așa, este o stațiune verde, tânără, SPA”. (businessmagazin.ro)

Distribuie articolul