Iuliana Marciuc și „dieta-minune” care-i garantează că dă jos 6 kilograme în 6 săptămâni. Care-i secretul meselor ei

de LM 0


După “n” regimuri încercate, ba la recomandarea prietenelor, ba luându-se după ce mai e la modă prin lumea vedetelor, Iuliana Marciuc crede că a descoperit “dieta-minune” cu efect garantat. Și s-a apucat de ea.

Iuliana Marciuc s-a decis să facă o schimbare majoră. Uimită de transformarea uluitoare prin care a trecut mămica unei colege de clasă de-a lui David, fiul ei, prezentatoarea de la TVR 2 a cerut rețeta și s-a apucat, la rându-i, de regimul-minune, care promite 6 kilograme în minus, în 6 săptămâni.

„Am văzut o schimbare radicală, 15 kilograme în minus, la mama unei fetițe din clasa lui David. Am zis: uau!, ce s-a întâmplat? Se vedea clar o schimbare de atitudine, nu acea slăbire pe care ți-o dă boala, ci o schimbare de atitudine. Abia am început. Au trecut două săptămâni, deci am scăpat deja de două kilograme. Dar mai important decât atât este starea fizică și psihică și faptul că după trei antrenamente pe săptămână, te simți cu totul altfel. Ai grijă și ce mănânci, te îndrumă și câțiva instructori, sunt și specialiști în nutriție. Mergem și la teatru împreună. Îți schimbi modul de viață în șase săptămâni”, a declarat ea pentru Libertatea.

Care-i secretul acestei diete: cele trei mese zilnice sunt identice!

„Antrenamentele de sală combină tot felul de exerciții cu muzica, într-un ritm alert și o atmosferă de club. Mănânc trei mese pe zi, cu farfurii identice, o proteină cât palma mea, legume și grăsimi cât pumnul meu, iar în zilele de antrenament pot adăuga carbohidrați, adică orez, paste, pâine, cartofi, cât căușul palmei mele. Doi litri de apă pe zi, fără cafea, oricum nu beam, fără alcool, din care oricum beam doar câte un pahar la cină, un rose; l-am eliminat. Și fără lactate. În a doua săptămână am introdus puțin lapte, brânză”, a explicat vedeta TV.

Partenerul său de viață, cântărețul Adrian Enache, nu ține dieta la care s-a înhămat Iuliana. Nici nu vrea, nici nu poate. În schimb, compensează micile derapaje alimentare cu ore suplimentare la sală.

„El merge de mai multe ori la sală decât mine, cam de patru ori. Stă vreo două-trei ore, când îi permite timpul. Iar să nu mănânce dulciuri nu am să-l conving niciodată! Cum cafeaua o bea fără zahăr, are și o mică prăjiturică lângă” a mărturisit Iuliana. (libertatea.ro)

Distribuie articolul