Iubeşte muzica, adoră dansul, dar vrea să devină medic cardiolog

de LM 0

adelina-1

Adelina Vlăduţ are doar 16 ani, dar s-a hotărât deja ce vrea să facă în viaţă. Chiar dacă este pasionată de muzica populară, fiind elevă la Şcoala Populară de Artă, Adelina spune că vrea să devină medic cardiolog. Tânăra cochetează şi cu dansul, fiind în probe pentru una dintre trupele de dansatori din Târgu-Jiu. Mai mult decât atât, datorită calităţilor fizice, Adelina a fost hostess la diferite evenimente.

adelinaaa1

Vrea să salveze vieţi

Chiar dacă este în clasa a X-a, fiind elevă la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”, Adelina deja s-a apucat de învăţat pentru admiterea la facultate. „Pe viitor doresc să devin un medic foarte bun şi să salvez cât mai multe vieţi. Mi-ar plăcea să fiu medic cardiolog”, a spus Adelina Vlăduţ. În ceea ce priveşte dragostea pentru cântecul popular, tânăra de 16 ani a spus că „pasiunea pentru muzică am avut-o încă de când eram mică, dar datorită şcolii şi a programei foarte încărcate, am început cursurile la Şcoala Populara de Artă abia anul trecut. Simt că în versurile acestui gen de muzică mă regăsesc”.

adelinaa3

Dansatoare şi hostess

Adelina are o viaţă foarte activă. Pe lângă şcoală şi repetiţii, tânăra de doar 16 ani dansează la evenimente sau asigură primirea invitaţiilor şi întreţine atmosfera la nunţi sau botezuri, fiind hostess. Momentan, este în probe pentru a deveni dansatoare cu acte în regulă într-o trupă de dans din Târgu-Jiu. Deja a mers la evenimente şi a dansat alături de viitoarele ei colege, fiind apreciată de invitaţi. Adelina mai este pasionată şi de lectură.

ALINA IONESCU

adelinaaa adelinaa2

Distribuie articolul