Ișfan și Manta s-ar putea lupta pentru postul de secretar general al PSD Gorj

de LM 0


Ișfan și Manta s-ar putea lupta pentru postul de secretar general al PSD Gorj, la conferința județeană de alegeri, anunțată pentru această lună.

Cei doi sunt adversari declarați. Luna trecută, vicepreședintele PSD, Claudiu Manta, acuza conducerea Inspectoratului Școlar Județean, printr-o postare pe facebook, de comiterea unui abuz după ce mama sa, Raveca, ar fi fost pensionată forțat dar a câștigat în instanță revenirea la catedră, la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”.

Joi, la Radio Infinit, primarul din Turburea, Ion Bârcă, anunța că-l susține pe Ion Ișfan pentru postul de secretar general. Șeful Inspectoratului Școlar afirmă că este hotărât să lupte pentru o funcție în organizația județeană.

Vicepreședintele Claudiu Manta nu spune ce funcție vizează la partid. Deși, încă de la apariția tandemului, a fost vehiculat pentru cea de secretar general. Manta își menține ideea că șeful Inspectoratului Școlar, Ion Ișfan, a comis abuzuri față de anumiți dascăli din județ. Afirmă, însă, că sunt constatările sale ca persoană privată nu ca lider la PSD.

Distribuie articolul