Ișfan îi încaieră și pe liberali! Pecingină: Nu mai vreau comunicator! Diaconescu: Să plece de tot din PNL!

de LM 0

Cazul Ișfan stârnește jihadul și-n PNL Gorj. Pecingină anunță că se retrage de pe lista de comunicatori în vreme ce Puiu Diaconescu îl invită să plece de tot din partid. Gheorghe Pecingină s-a supărat după ce a auzit că Diaconescu i-ar fi luat apărarea șefului educației gorjene, la un post de televiziune.

Gheorghe Pecingină nu mai vrea să fie comunicator al PNL Gorj pentru că punctele sale de vedere, referitoare la activitatea inspectorului școlar general, sunt total opuse celor exprimate, în spațiul public, de alți vicepreședinți, Puiu Diaconescu și Vasile Popeangă.

”Mi-am dat seama că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu partidul. Eu am o părere proastă despre Ion Ișfan, i-am cerut demisia, consider că nu este un bun manager” explică vicepreședintele liberal.

Puiu Diaconescu susține că nu l-a lăudat pe Ion Ișfan ci doar a comentat, într-o emisiune, că analiza la PSD Gorj în ceea ce-l privește pe  șeful Inspectoratului Școlar ar trebui făcută doar din punct de vedere politic, nu și managerial. Diaconescu îi recomandă lui Pecingină să plece de tot din partid, dacă nu-i convin opiniile sale, exprimate în nume personal.

”Înseamnă că nu-și vede lungul nasului, își depășește competențele!” declară liderul liberal despre colegul său.

În replică, Gheorghe Pecingină zice că nu-ți poți exprima poziții personale atunci când ești comunicator al unei formațiuni politice.

Dan Vâlceanu, liderul PNL Gorj, ar prefera să nu mai audă de certuri publice între liberali. Deputatul nu vrea să comenteze pe seama conflictului apărut între cei doi vicepreședinți ai săi.

Distribuie articolul