Ișfan: „Cred că Prunariu s-a supărat pentru că nu l-am susținut pentru vice la județ ! Nu se poate compara cu Nichifor”

de LM 0


Ion Ișfan, replică dură la adresa lui Mihai Prunariu, la Interviurile Infinit FM. „Nu poți ridica nasul prea mult când n-ai vechime în partid”, a comentat inspectorul școlar general, după ce șeful CS Pandurii Târgu Jiu l-a acuzat că se comportă ca un vătaf și că „se hrănește cu conflicte”.

Totul pe fondul scandalului din ultimul an, referitor la sporurile dascălilor.

Prunariu a declarat, săptămâna trecută, că și-a dat seama de caracterul lui Ișfan în momentul în care, pentru o perioadă, și-a desfășurat activitatea în aceeași locație cu Inspectoratul Școlar.

Ișfan este de părere, însă, că și-a atras antipatia colegului său din PSD, în momentul în care l-a susținut pe Gheorghe Nichifor și nu pe el, pentru postul de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj. „Anul acesta nu cred că m-am întâlnit cu dumnealui, venea foarte rar la serviciu, numai după 12, unii au dimineața program de somn, când lumea muncește, ei dorm, își fac somnul de frumusețe. Eu cred că e supărat pe mine pentru că am spus public atunci când s-a pus problema postului de vicepreședinte al CJ, erau mai multe variante, i-am spus-o și lui Mihai în față, nu se putea compara niciodată cu domnul Gigi Nechifor. Avem un vicepeședinte al CJ, o personalitate și i-am spus „nu ai nici vechimea în partid, ce ai făcut pentru partidul acesta ?” Nu poți să ridici nasul așa mult că te lovești de anumite lucruri. Eu nu o să admit niciodată să mă ia cineva de păr să mă pună vicepreședinte. Păi ce a făcut în PSD ? E mare „personalitate”, e „foarte cunoscut”…”, l-a ironizat Ișfan pe Prunariu.

Ion Ișfan a mai spus că Mihai Prunariu este ”o coadă de topor” manevrată de unii interesați să-l atace și i-a recomandat să-și amintească ce-a pățit fostul primar din comuna Fărcășești, Dănuț Bălu, intrat și el, la un moment dat, în conflict cu șeful educației gorjene, pe tema Liceului Roșia Jiu.

Distribuie articolul