Iriza nu-l slăbește pe Călinoiu ! „Îl voi urî toată viața !”

de LM 0


Iriza nu-l lasă pe Călinoiu. Senatorul anunță că va merge la ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, pentru a-i cere să verifice modul în care fostul șef de la județ a ajuns director la Serviciul de Gospodărire a Apelor. Senatorul ALDE atenționează PSD Gorj că va scădea în sondaje dacă-l readuce pe Ion Călinoiu la butoane. Și fostul președinte al Consiliului Județean și-a dat cu părerea despre atitudinea Iriza, la Interviurile Infinit FM.

Ion Călinoiu a dat o replică scurtă la atacurile lui Scarlat Iriza, din ultimele zile. Fostul șef de la județ îl consideră pe senator „un clevetitor”, un om care deși nu aduce voturi a reușit să obțină 3 mandate de parlamentar.

Dian Popescu a ieșit din colimatorul lui Scarlat Iriza, intrând acum Ion Călinoiu. De când a aflat vestea că fostul șef de la județ revine în prim-planul PSD, senatorul ALDE a luat foc. Iriza zice că tocmai plecarea lui Călinoiu a ajutat tabăra social-democrată să obțină scor bun la parlamentarele din 2016.

Iriza își sfătuiește colegii de alianță să nu-l primească pe Călinoiu în partid. Senatorul zice că-l va urî toată viața pe fostul președinte al Consiliului Județean.

Iriza ne-a mai spus că are de gând să discute cu ministrul Apelor, Ioan Deneș, despre modul în care Ion Călinoiu a fost promovat șef al SGA Gorj.

Deși a purtat războaie mari cu Ion Călinoiu în trecut, Dian Popescu nu vrea să intervină în disputa Iriza-Călinoiu-Cârciumaru. Liderul ALDE Gorj reafirmă că alianța cu PSD nu va fi afectată.

Pesediștii de la municipiu au fost primii care au deschis brațele către Ion Călinoiu, reprimindu-l în sânul lor, luni seară. Președintele executiv al PSD Târgu Jiu, Adrian Tudor, zice că fiecare partid este liber să-și facă așa cum consideră strategiile.

Distribuie articolul