Iriza cere ALEGERI în ALDE Gorj. ”Dacă Dian rămâne, primarii Filip și Popescu nu se mai implică !”

de LM 0


Scarlat Iriza vrea să forțeze organizarea conferinței județene de alegeri în ALDE Gorj. Anunță că va candida la funcția de președinte, împotriva lui Dian Popescu.

Senatorul ne-a informat că va lua cuvântul, în cadrul ședinței de partid, special pentru a cere fixarea unei date de alegeri la Gorj. „Dacă el tot încurcă treburile pe aici, să se organizeze alegeri cât mai repede și dacă el va candida, eu voi fi unul dintre contracandidații lui. Ce s-o mai lălăim, mergem cu interimatul de atâta timp, Dian Popescu își face de cap, nu dă socoteală la nimeni, conferințe de presă nu face, ședințe de birou politic județean nu face. A făcut un râs de ședință sâmbătă seara în care un singur punct pe ordinea de zi, eliminarea unui consilier local și punerea altuia în locul lui și denigrarea la fiecare 3 minute a primarului de Rovinari, Robert Filip. Filip nu mai ascultă de comenzile lui și pentru asta a început să-l denigreze”, a spus Iriza.

Iriza susține că dacă Dian va rămâne, în continuare, lider la ALDE Gorj, cei doi primari ai partidului, Robert Filip de la Rovinari și Dumitru Popescu de la Drăguțești, nu se vor mai implica în activitatea internă. Senatorul amenință că nici el n-o să mai muncească pentru ALDE, în alegerile de anul viitor.

„Ei nu pot să treacă la alt partid, numai dacă ALDE îi dă afară. Asta n-o va face Dian, dar ei nu o să mai susțină la viitoarele alegeri, peste un an și două luni, alegerile europarlamentare. Sigur nu vor mai face campanie pentru ALDE. Dacă Dian Popescu rămâne, nici eu nu o să mai implic politic la ALDE Gorj, o să-mi fac datoria de parlamentar cu vârf și îndesat”, a încheiat Iriza.

Distribuie articolul