Iordănescu, susţinut de fani

de LM 0

sport-3

Chiar dacă a fost un meci între ocupanta locului 1 şi ocupanta locului 3, lumea nu s-a înghesuit să vină să vadă la lucru Pandurii şi Astra. La Severin, Pandurii joacă în deplasare, nu există mai deloc ataşament din partea localnicilor, aşa că nici asistenţa la meci nu a depăşit 400 de spectatori. E clar, severinenii nu au nicio treabă cu Pandurii, efectiv nu-i interesează fotbalul!

Totuşi, cei de la Pandurii au avut pe parcursul acestui sezon de partea lor galeria Durii. Cei 50 de fani care vin meci de meci de la Târgu-Jiu la Severin au iniţiat un fel de acţiune de susţinere a actualei conduceri de la Pandurii, Edi Iordănescu şi Narcis Răducan. În acest sens, cei din galerie au arborat bannere imense în care îşi exprimau susţinerea faţă de antrenor şi preşedinte.

Şeful galeriei Durii, Vali Peptenatu, şi-a motivat decizia susţinerii actualei conduceri. Trebuie să conştientizăm că Pandurii are nevoie de Edi Iordănescu în continuare. Datorită lui grupul a fost unit şi jucătorii nu şi-au depus memoriile, pentru că ştie toată lumea ce probleme sunt la club. Problema poate fi rezolvată într-un singur fel, Primăria să se implice ca la Iaşi sau Voluntari. Ştiu că Edi nu a cerut bani pentru el, cere doar pentru echipă, vrea linişte. Edi iubeşte Pandurii”, a spus liderul galeriei Durii, Vali Peptenatu.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul