Iordache sare la gâtul lui Cârciumaru: Îl consider groparul județului! RECOMANDAREA lui Călinoiu

de LM 0

Război total în alianță! Ion Iordache lansează un atac dur la Florin Cârciumaru, în urma unui comunicat de presă remis de PSD marți seară. ”Îl consider pe Cârciumaru groparul județului Gorj!” tună și fulgeră liderul ALDE. Iordache este supărat că-n comunicatul PSD s-a făcut referite la contractele de milioane de euro pe care grupul său de firme le derulează în minerit și energie.

După emiterea comunicatului de presă, Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, a dat și glas acuzațiilor pe care social-democrații le aduc partenerului lor politic de la ALDE, Ion Iordache. Acesta a fost deranjat rău de comunicarea PSD Gorj, generată totuși de atacurile repetate, din ultima perioadă, ale ALDE la adresa social-democraților și a parlamentarilor lor. Iordache îl consideră pe senatorul Cârciumaru ”groparul județului” și amintește că Gorjul stă cel mai prost la capitolul investiții străine. Iordache mai precizează că grupul de firme, la care se face referire în comunicatul PSD, este unul dintre marii contribuabili ai județului.

Liderul ALDE îl acuză pe Florin Cârciumaru că a ținut mereu apărarea actualei conduceri a Complexului Energetic Oltenia. În același timp îl și invită pe liderul PSD Gorj ”să vină să facă treabă pentru județ”.

Ion Călinoiu, fostul președinte executiv al PSD Gorj și fost președinte al Consiliului Județean, este de părere că PSD și ALDE ar trebui să lase deoparte disputele și să se așeze la aceeași masă.

Dan Ilie Morega îi dă dreptate PSD-ului să reacționeze la atacurile ALDE. Îi acuză pe liberal-democrați că fac jocuri mizerabile la primăriile din județ.

Dan Vâlceanu este convins că războiul PSD-ALDE are o singură miză: sfera de influență în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Distribuie articolul