Ionel Manțog: ”Nu ar fi cinstit sa fie pus Cosmin Popescu șef de campanie la Târgu-Jiu, în 2020!”

de LM 0


Ionel Manțog, mesaj important pentru Florin Cârciumaru la Interviurile Infinit FM. ”Nu ar fi cinstit sa fie pus Cosmin Popescu șef de campanie la Târgu-Jiu, în 2020. Candidatul la primărie trebuie să fie dacă nu președinte de organizație cel puțin șef de campanie”, a comentat fostul politician. Numele lui Cosmin Popescu a fost vehiculat, vara aceasta, pentru o posibilă candidatură al Primăria Târgu-Jiu în 2020. Numai că, președintele executiv Mihai Weber a exclus o astfel de variantă comentând că ”este o poveste de Frații Grimm”, chiar dacă voci din opoziție au spus că Popescu ar fi candidatul care i-ar da cel mai mult de furcă lui Marcel Romanescu. Ionel Manțog așteaptă ca liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, să ia câteva decizii importante în perioada următoare.

Ionel Manțog a comentat, la Radio Infinit, că misiunea lui Florin Cârciumaru, în PSD Gorj, nu va fi una ușoară, acum după câștigarea războiului intern cu Mihai Weber.

”Este un președinte care NU are primari la Târgu-Jiu și Motru, NU are candidați la Târgu-Jiu și Motru. Nu cred c-o să fie mulți în partid care să mai muncească pe o eventuală soluție gen Călinoiu” a comentat Manțog.

Manțog a mai spus că-n mod sigur Florin Cârciumaru ia în calcul varianta de a-l desemna pe Cosmin Popescu responsabil de campania de la Târgu-Jiu, în localele din 2020.

”Nu va accepta. Cosmin Popescu nu este președinte de organizație la Târgu-Jiu. Candidatul ptrebuie să fie, dacă nu președinte de organizație, cel puțin șef de campanie” a comentat fostul politician.

Ionel Manțog a mai spus că Florin Cârciumaru va trebui să ia câteva decizii importante în perioada următoare. În plus, fostul lider al fostului PDL a avertizat că există riscul ca primarii să fie destul de divizați, la europarlamentarele și prezidențialele de anul viitor.

Distribuie articolul