Ion Tudor, atac dur la Radu Miruță, după reportajul făcut de Pro TV la Rânca. „Nu poți să îngropi stațiunea în venin!”

de LM 0


Ion Tudor, atac dur la Radu Miruță, după reportajul făcut de Pro TV la Rânca. ”Nu poți să îngropi stațiunea în venin! Au fost mai mult de 100 de colive ce-au făcut ei” tună și fulgeră șeful SDN Târgu-Jiu.

Totul după ce, în emisiunea ”România, te iubesc”, sub titulatura ”Un munte de prostie” au fost prezentate canalizarea și instalația de telescaun de pe Vârful Păpușa, ambele nefuncționale, și problemele care sunt pe Transalpina.

Radu Miruță, liderul USR Gorj și Constantin Pănescu, șeful Concesionarilor din Rânca, au criticat problemele din stațiune. Ion Tudor este revoltat.

Tudor pune tunurile pe Radu Miruță pe care-l acuză că vorbește ”cu venin și ură” și le transmite un ”Să le fie rușine!” celor care au criticat situația din Rânca.

În replică, Radu Miruță, zice că reportajul de pe postul național de televiziune n-a făcut decât să arate starea de fapt de la Rânca.

Constantin Pănescu a fost sunat de Ion Tudor care l-a apostrofat pentru declarațiile făcute la televiziunea națională. Șeful Asociației Concesionarilor s-ar fi așteptat să apară reacții de la prefect ori președintele Consiliului Județean.

Distribuie articolul