Ion Săvoiu susține că deține înregistrări ce pot arunca în aer scena politică a Gorjului

de LM 0


Ion Săvoiu susține că deține înregistrări ce pot arunca în aer scena politică a Gorjului.

La Interviurile Infinit FM, consilierul municipal exclus, recent, din Partidul Mișcarea Populară pe motiv de neimplicare în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, a acuzat că Târgu-Jiul este condus de ”5 găști de afaceriști deveniți politicieni”.

Săvoiu este convins că excluderea sa din PMP s-ar fi datorat unei înțelegeri pe care liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, ar fi făcut-o cu șeful liberalilor, Dan Vîlceanu.

Consilierul municipal a numărat ”5 găști de politicieni” proveniți din rândul oamenilor de afaceri, la nivelul Târgu-Jiului. În plus, a afirmat că ar deține înregistrări ce pot arunca în aer scena politică.

”Au deviat clasa politică normală făcând-o dependentă de ei! Foști cârnățari, bișnițari au ajuns să dicteze jocurile politice la nivelul localităților!” a acuzat Ion Săvoiu.

După ce forul de conducere al PMP Gorj a decis să-l lase fără sprijin politic, Ion Săvoiu așteaptă acum decizia de la centru.

Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, afirmă, însă, că scorul de 7,44% obținut de partid în Târgu-Jiu nu i se datorează lui Ion Săvoiu. Cât despre înregistrările cu care amenință Săvoiu, Davițoiu îi transmite că nu are decât să le facă publice.

Distribuie articolul