Ion Iordache vrea administrator public. ”Nu mă interesează salariul, îl donez”. REACȚIE Aurel Popescu

de LM 0

Ion Iordache vrea să presteze, fără salariu, munca de administrator public al Târgu-Jiului.

Liderul ALDE este dispus să se implice și să facă ceva pentru oraș. Reacția vine după ce, marți, primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a declarat că Ion Iordache ar fi o variantă foarte bună pentru postul de administrator public, post ce există în organigrama municipalității dar nu poate fi scos la concurs fără decizia majorității consilierilor locali.

Iordache este convins că inclusiv PSD l-ar vota, în consiliul local, pentru că ”n-ai cum să nu susții pe cineva care muncește fără pretenții”. Asta în ciuda scandalurilor PSD-ALDE din ultima perioadă.

Viceprimarul Aurel Popescu a comentat, astăzi, pe tema propunerii ca Ion Iordache să fie administrator public al Târgu-Jiului.  Social-democratul vede o înțelegere clară, transparentă, între primarul liberal Marcel Romanescu și fostul edil din Turceni.

Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, atrage atenția că postul de administrator public trebuie scos la concurs și amintește de modul în care Marian Rotaru  a ajuns director la Patrimoniu, în urmă cu doi ani.

Distribuie articolul