Ion Ciocea, declarații ȘOC!

de LM 0


Ion Ciocea, declarații ȘOC! Primarul din Bustuchin susține că Victor Ponta l-a scos de pe lista pentru parlamentarele din 2016. ”N-am ajuns parlamentar și pentru că am susținut un pedist, pe Cosmin Popescu, asta spunea Victor Ponta” afirmă Ciocea, într-un interviu pentru Radio Infinit. Edilul este supărat pe Cosmin Popescu, despre care spune că este ”băgat în politică până la gât”.

Ion Ciocea este foc și pară pe Cosmin Popescu. Edilul din Bustuchin comentează că, în ziua de astăzi, dacă nu faci parte dintr-o ”gașcă politică”, nu ai nicio șansă să prinzi finanțare pe proiecte.

Pentru prima dată, Ion Ciocea afirmă că atașamentul pe care i l-a arătat, în trecut, lui Cosmin Popescu, l-ar fi costat în 2016.

”N-am fost parlamentar pentru că am susținut un pedist, asta spunea Victor Ponta” declară edilul din Bustuchin, referindu-se la fosta calitate de președinte al fostului PDL Gorj, a actualului președinte al Consiliului Județean Gorj.

Ciocea a aflat că Liviu Dragnea n-a avut nicio implicare în alcătuirea listei de la Gorj pentru parlamentarele din 2016, decizile ar fi fost luate de Ponta și Cârciumaru.

Ion Ciocea lasă impresia că este posibilă o trecere a sa la ALDE Gorj. Edilul nu spune, însă, foarte clar dacă va susține acest partid la europarlamentarele din luna mai. Ciocea ia în calcul și o nouă candidatură la parlamentarele din 2020. În 2016, a intrat în luptă ca independent, obținând cele mai multe voturi din țară, peste 8600.

Distribuie articolul