Ion Bârcă se plânge că a avut ”toată poliția din Gorj”, pe cap, la Turburea în ziua alegerilor

de LM 0

Ion Bârcă se plânge că a avut ”toată poliția din Gorj”, pe cap, la Turburea în ziua alegerilor. Totul după ce Victor Banța  a sunat la 112 și a reclamat că a fost agresat de un angajat al primăriei.

Consilierul județean PNL susține că a surprins, în comună, o coloană de mașini pregătită să transporte votanții către secții. Unul dintre angajații Primăriei Turburea l-a observat și l-ar fi agresat fizic și verbal, mai exact l-a înjurat, l-a împins și l-a lovit cu o șapcă.

La poliție, toți cei implicați în incident au fost sancționați, inclusiv Banța, pe motiv că nu s-a justificat urgența apelului la 112.

În replică, primarul Ion Bârcă acuză că ”toată poliția județului Gorj a fost adusă la picioarele lui Banța”, în ziua alegerilor, și că agenții de la Rutieră au dat amenzi pe bandă rulantă în localitate.

Pentru că Banța cere efectuarea unui control amănunțit la Primăria Turburea, bănuind că ar exista lucruri necurate, Bârcă îi indică să consulte site-ul Curții de Conturi, să vadă că are printre cele mai puține abateri, dintre primarii din Gorj.

Distribuie articolul