INTERZIS cu Caragea în emisiuni! Decizie ȘOC luată în PNL Gorj

de LM 0


Decizie ȘOC! Liberalii nu mai au voie în emisiuni cu Viorel Caragea! Hotărârea a fost luată în BPJ-ul de joi seară. Dan Vâlceanu ne-a explicat că nu mai vrea CIRC și că-l consideră pe Caragea un ”antipesedist de conjunctură”.

PNL Gorj vrea să-și schimbe modul de comunicare. În Biroul Politic Județean au fost stabilite persoanele care se vor ocupa de asta. În plus, partidul vrea să afle dinainte subiectul emisiunilor, ne-a precizat liderul Dan Vâlceanu. În ceea ce privește decizia referitoare la Viorel Caragea, Dan Vâlceanu pune tunurile pe fostul comandant al Poliției Gorjene. Spune că ”este sub demnitatea liberalilor” să participe la emisiuni cu fostul șef IPJ pe care-l consideră ”un antipesedist de conjunctură” și sub oblăduirea căruia ”PSD a devalizat Gorjul”.

„Am făcut o listă și am convenit numele persoanelor care vor vorbi în numele PNL Gorj. Am luat această decizie pentru că au fost diferite persoane care au vorbit în numele PNL Gorj și care nu mai erau nici măcar membri PNL Gorj. Am dat câteva nume de oameni cu care nu trebuie să mai participăm la emisiuni pentru că noi vrem să facem politică, nu circ și pentru că istoria unor persoane și ce s-a întâmplat în Gorj legat de lupta politică, PNL-ul s-a bătut cu PSD de zeci de ani de zile și nu poți să stai într-o emisiune alături de cineva care e anti-pesedist de conjunctură. Am pomenit numele Viorel Caragea și am spus că este sub demnitatea noastră să participăm alături de dumnealui la emisiuni pentru că nu pot accepta ca cineva care a vegheat, ca și comandant al IPJ Gorj, le jefuirea acestui județ de către PSD Gorj și devalizat și dânsul nu a văzut și nu a auzit nimic. Acum este anti-pesedist de conjunctură, cât a fost campania de la Târgu Jiu, după care să aflăm că erau în aceeași horă, își angajau nevestele, rudele. E o chestiune de alegere, nu am nimic cu nimeni, alegi lângă cine stai în emisiuni”, a spus Vâlceanu.

Replica lui Caragea e dură

Viorel Caragea reacționează dur. Fostul șef IPJ spune că PNL Gorj trimite prin emisiuni reprezentanți slab pregătiți și că Dan Vâlceanu este ”cel mai mare pesedist”. „Domnul Dan Vâlceanu confundă actualul PNL cu SRL-ul său sau mai rău, cu un ONG al familiei, în care el, Grivei și alții, fac ce vor. Trimite tot felul de reprezentanți slab pregătiți, mincinoși, păi iasă Grivei să spună despre mine că vin beat la emisiuni când eu nu consum alcool de 50 de ani ? Este o mare bătaie de joc la adresa liberalilor pentru că nu reprezintă Vâlceanu liberalii, el este cel mai mare pesedist vopsit în liberal, să nu uite vreodată Dan, regret că trebuie să-i spun asta. Eu nu sunt și nu am fost membru de partid ca el. El este un anti-pesedist de conjunctură pentru că el a fost președintele social-democraților tineri și a plecat după ciolane, să nu uite asta. PNL a fost trădat în 2004 de Grivei, unchiul lui, și pe acea ștampilă semnează el. Grivei are copiii angajați la Consiliul Județean, eu nu am copiii angajați la stat, de când era el mare vicepreședinte”, a spus Caragea care îi amintește lui Vâlceanu sub ce miniștri a lucrat, aproape toți sunt liberali. De la fiecare a primit felicitări pentru activitatea depusă în fruntea IPJ Gorj.

Distribuie articolul