INTERZIS cu Caragea în emisiuni! Decizie ȘOC luată în PNL Gorj! Au apărut şi primele reacţii după această decizie

de LM 0

Decizie ȘOC! Liberalii nu mai au voie în emisiuni cu Viorel Caragea! Hotărârea a fost luată în BPJ-ul de joi seară. Dan Vâlceanu a explicat că nu mai vrea CIRC și că-l consideră pe Caragea un ”antipesedist de conjunctură”. Puiu Diaconescu n-are de gând să respecte decizia. Anunță că va merge în emisiuni cu toată lumea. PNL Gorj vrea să-și schimbe modul de comunicare. În Biroul Politic Județean au fost stabilite persoanele care se vor ocupa de asta. În plus, partidul vrea să afle dinainte subiectul emisiunilor, a precizat liderul Dan Vâlceanu. În ceea ce privește decizia referitoare la Viorel Caragea, Dan Vâlceanu pune tunurile pe fostul comandant al Poliției Gorjene. Spune că ”este sub demnitatea liberalilor” să participe la emisiuni cu fostul șef IPJ pe care-l consideră ”un antipesedist de conjunctură” și sub oblăduirea căruia ”PSD a devalizat Gorjul”.

Viorel Caragea reacționează dur. Fostul șef IPJ spune că PNL Gorj trimite prin emisiuni reprezentanți slab pregătiți și că Dan Vâlceanu este ”cel mai mare pesedist”. Caragea îi amintește lui Vâlceanu sub ce miniștri a lucrat, aproape toți sunt  liberali. De la fiecare a primit felicitări pentru activitatea depusă în fruntea IPJ Gorj.

Puiu Diaconescu este primul care anunță că nu va respecta decizia luată în BPJ. Liderul liberal spune că nu-i poate ordona nimeni cu cine să vorbească ori să participe în emisiuni. Revoltat de interdicția fără precedent de la liberali este și Ion Fugaru, fost membru al partidului. Nu i se pare o măsură bună. Crede că mai potrivit ar fi fost ca liberalii să combată acuzațiile lui Caragea. Fugaru se gândește la lucruri grave, după ce a aflat ultimele decizii luate la PNL Gorj. Crede că DanVâlceanu este ”spionul PSD”.

Distribuie articolul