Internaţional Băleşti, 99% campioana Gorjului

de LM 0

Mai sunt trei etape până la finalul sezonului în Liga a 4-a. În proporţie de 99% Internaţional Băleşti va fi noua campioană a Gorjului, va fi echipa care va merge la barajul de promovare în Liga a 3-a. Oricum, Internaţional Băleşti va câştiga în premieră campionatul judeţean. Cu trei etape înainte de final lucrurile sunt aproape clare în ceea ce priveşte numele campioanei. De o victorie în ultimele trei etape ar mai avea nevoie Internaţional Băleşti pentru a-şi asigura şi matematic titlul de campioană.

Au tranşat totul

Iar meciul care a limpezit apele în Liga a 4-a a fost chiar derby-ul dintre ocupantele locului 1 şi 2. Liderul, Internaţional Băleşti a jucat pe terenul echipei care ocupa înaintea acestei etape poziţia a doua, Gilortul Cărbuneşti. Ei bine, Băleştiul s-a impus cu scorul de 2-1 chiar în fieful adversarei, o bună ocazie ca la final cei din Băleşti să sărbătorească adjudecarea titlului chiar pe terenul principalei adversare. O horă a bucuriei ca o răsplată a muncii pentru acest sezon în care nu s-a pierdut niciun meci. „Sunt satisfăcut profesional. Am realizat o mare performanţă pentru o comună care merita de foarte mult timp o asemenea performanţă. Este meritul jucătorilor, conducerii, staff-ului şi a tuturor celor care au fost lângă noi. Le mulţumesc tuturor”, spune Dan Vasilică.

Acesta a vorbit şi despre meciul cu Gilortul, un meci câştigat şi care nu l-a mulţumit în totalitate. „Referitor la meci a fost un joc la discreţia noastră timp de 75 de minute. Apoi pe fondul eliminării unui adversar ne-am relaxat şi am dat ocazia celor de la Gilortul să vină cu un şut la poartă şi o centrare. Nu s-a pus problema câştigătoarei, puteam să mai marcăm, am câştigat pe merit. Suntem pe merit campioni”, a fost mesajul lui Dan Vasilică.

 

La o victorie distanţă de trofeu

Tot antrenorul echipei din Băleşti spune că echipa sa va aborda ultimele trei etape aşa cum le-a abordat şi pe cele de până acum. „Mai avem nevoie de o victorie pentru a fi şi matematic campioni. Vom câştiga acest meci care urmează, însă nu vom trata cu superficialitate ultimele două jocuri. Vreau să terminăm campionatul neînvinşi”, spune Dan Vasilică.

C.BRUJAN

Distribuie articolul