Întăriri cu dedicaţie pentru Pandurii

de LM 0

  • Impresarul Zvonko Milojkovic, declaraţie de dragoste pentru Pandurii: „Este clubul meu de suflet”

 

Pandurii nu o duce deloc bine. Falimentul bate la uşă, dar cu toate astea sunt şanse ca echipa din punct de vedere sportiv să scape de la retrogradare. Chiar dacă în Turcia, antrenorul Flavius Stoican a plecat cu un lot şubred din punct de vedere valoric, gorjenii sunt pe cale să facă ceva mutări ce au menirea să crească nivelul valoric al lotului. Şi Condescu a apelat la prietenii cu care a mai lucrat în trecut, iar impresarul Zvonko Milojkovic este unul dintre aceştia. Ei bine, Zvonko Milojkovic şi-a dat acceptul să-l ajute pe Condescu, chiar dacă în trecut au avut câteva reprize de ceartă. Acum, Zvonko a anunţat că are patru jucători care vor veni la Pandurii, lucru confirmat şi de Condescu.

 

Cu dragoste… pentru Pandurii

Zvonko Milojkovic a declarat ieri pentru Gorj Exclusiv că a reuşit să obţină împrumutul a patru jucători tineri şi valoroşi pentru Pandurii, toţi de la Olimpja Ljubliana.

Motivul pentru care Zvonko s-a implicat pentru a întări Pandurii, spune el, nu ţine de partea financiară, ci de cea sentimentală. „Pandurii este clubul sufletului meu. Credeţi-mă. De asta m-am şi ambiţionat să aduc jucători buni ca să ajute clubul să scape de la retrogradare. Nu ştiu eu de faliment, eu ştiu de fotbal şi Pandurii nu va retrograda. Eu iubesc Pandurii”, spune Zvonko Milojkovic, impresar care este bun prieten cu Marin Condescu şi care în ultimii ani de zile nu a mai adus jucători la Târgu Jiu.

Cei patru jucători de la Olimpja Ljubliana vor veni sub formă de împrumut la Târgu Jiu, aceştia fiind aşteptaţi în cantonamentul echipei oltene în câteva zile.

 

Cine sunt cei patru

Un fundaş central, un fundaş stânga, un mijlocaş de bandă, dar şi un atacant vor veni la Târgu Jiu.

Aljaz Krefl este fundaş stânga, are 21 de ani şi 10 meciuri la naţionala U21 a Sloveniei. Are opt meciuri jucate în acest sezon, cinci din postura de titular şi trei ca rezervă la Olimpja.

Aris Zarifovic este fundaş central în vârstă de 28 de ani. El a prins în acest sezon şase meciuri pentru Olimpja, însă la această echipă se află din anul 2012, perioadă în care a strâns 65 de meciuri cu patru goluri marcate.

Un alt jucător propus este un tânăr, Marko Vukcevic, mijlocaş de bandă dreapta, fost component al naţionalei U21 a Muntenegrului cu 23 de meciuri la naţionalele de tineret ale acestei ţări.

În fine, jeleul de pe tort pare să fie Dorian Babunski. Este un atacant macedonean care, deşi este tânăr, 20 de ani are în carnetul de jucător şi Real Madrid. Babunski a evoluat pentru juniorii lui Real Madrid.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul