Îngrijorare după declarațiile HALUCINANTE ale ministrului Anton. Iriza: „Este el mai ȘODOS, mai pus pe glume !”

de LM 0


Îngrijorare în Complexul Energetic Oltenia după declarațiile halucinante ale ministrului Anton Anton. Șeful de la Energie a șocat, într-un interviu pentru Agerpres, prin afirmații de genul: „Avem un sistem energetic frumos, o ţară bogată dar bate vântul de ne-ndoaie acum, producem foarte mult din vânt” sau „Anul acesta cred că cele două combinate mari, Oltenia şi Hunedoara, se stabilizează cumva, adică nu încep să aibă probleme decât dacă începem să ne băgăm în seamă”. În plus, Anton a spus că nu avem vagoane să transportăm cărbunele și că numai de 100 de milioane de euro ar avea nevoie termocentralele pentru a se conforma condițiilor de mediu.

Senatorul Scarlat Iriza este un apropiat al noului ministru al Energiei. Îi vine greu, însă, să comenteze pe seama declarațiilor șocante făcute de Anton Anton. „Ministrul este mai ȘODOS, mai pus pe glume”, afirmă parlamentarul ALDE.

Întrebat, în interviul oferit Agerpres, despre strategia energetică a țării, Anton Anton a spus că a făcut „un pariu cu o domnişoară drăguță” că va fi gata, situație în care tânăra ar fi dispusă să stea în cap. Senatorul Iriza nu știe cum să interpreteze declarația ministrului.

Dan Vâlceanu a reacționat virulent pe pagina de socializare. Deputatul PNL spune că este tragic să vezi că soarta Complexului Energetic Oltenia depinde de un ministru care habar nu are de domeniul pe care-l conduce.

Distribuie articolul