Infirmerie plină la Pandurii

de LM 0

  • Răceala a făcut ravagii în lotul pandurilor, 7-8 jucători fiind răciți cobză, ceea ce-l îngrijorează pe Grigoraș: „Dacă aveam meci, nu aveam 11 jucători să-i bag în teren!”

 

Nu doar insolvența își face de cap prin vestiarul pandurilor, ci și o viroză care le dă mari bătăi de cap jucătorilor în perspectiva meciului cu Gaz Metan Mediaș de sâmbătă. „Suntem cobză de răciți”, spun fotbaliştii. Unde mai pui că o parte dintre cei bolnavi nici măcar nu pot veni la stadion, fiind răpuși la pat. „Se întâmplă, așa e iarna, apar astfel de probleme, astfel de viroze. Sper ca staff-ul medical să-i pună pe picioare”, spune Petre Grigoraș, antrenorul pandurilor.

 

Virusați!

Griji mari în vestiarul pandurilor. Este cod roșu din punct de vedere medical, majoritatea jucătorilor fiind foarte afectați de un virus care a făcut ravagii. „Pe lângă insolvență, a venit și un virus care afectează mai mulți jucători”, spune Grig. Tehnicianul speră ca staff-ul medical să facă miracole, iar sâmbătă jucătorii să fie gata de efort. „Timpul este scurt până la meci, vedem ce vom face. Avem 7-8 jucători răciți, unii dintre ei sunt la pat, i-am lăsat chiar acasă. Sper ca doctorul să-i pună pe picioare și să-i avem la joc”, a declarat Grigoraș.

Tehnicianul este exasperat și spune că dacă avea meci, nu-i putea folosi. „Momentan, dacă aveam jocul astăzi, eram puși într-o situație penibilă să nu avem nici măcar 11 jucători”, a declarat Grigoraș.

 

Îi trece pe… leacuri băbești?

Printre cei răciți sunt Lucian Sînmărtean, Constantin Grecu, Ovidiu Herea, dar și Trifu sau Dodoi. Tehnicianul pandurilor ia în calcul și leacuri băbeşti, doar pentru a-i face pe jucători cât mai repede sănătoși. „Mă gândesc să apelăm la tratamente băbești. Dacă nu reușim să-i tratăm pe jucători, le dăm celor răciți înainte de joc o țuică fiartă cu piper și poate le trece febra. Frecție cu gaz nu le facem, miroase urât gazul”, a comentat, făcând haz de necaz, antrenorul pandurilor.

 

Frigul le dă bătăi de cap

Pentru ca acest virus care mocnește în vestiarul pandurilor să nu se extindă, Grig a luat decizia ca o parte importantă din antrenamentul de miercuri să se desfășoare în sala de forță. Astfel, jucătorii au ieșit prea puțin pe teren pentru a face pregătirea, însă elevii lui Grig au petrecut mult mai mult timp la circuitele de forță din sală.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul