Incredibil unde s-a ajuns! Bunoaica susține c-a fost PALMUIT de Crețan

de LM 0

Incredibil unde s-a ajuns! Bunoaica susține c-a primit o palmă peste față de la Crețan! Îmbrânceala dintre cei doi sindicaliști din cadrul Complexului Energetic Oltenia ar fi avut loc la Consiliul Federal al Federației Energetica, desfășurat, săptămâna trecută, la Predeal. Nicu Bunoaica are de gând să-l dea în judecată pe Constantin Crețan.

Au fost tensiuni mari între sindicaliștii din Federația Energetica la Consiliul Federal de la Predeal. Nicu Bunoaica le-a reproșat colegilor că s-au vândut administrației CEO, prin semnarea noului CCM. Paul Constantinescu ar fi răspuns că a semnat contractul pentru că ar fi fost amenințat cu închiderea Carierei Husnicioara.

”Crețan m-a bruscat, mi-a adus injurii mie și familiei” acuză Bunoaica, care anunță că-l va da în judecată pe Crețan și-i va cere daune. Liderul de la Lupoaia a aflt că managerul CEO, Sorin Boza, ar fi făcut glume pe seama scandalului de la Predeal.

Constantin Crețan neagă vehement că i-ar fi tras o palmă lui Nicu Bunoaica. Liderul sindical afirmă că toate acuzațiile fostului său apropiat sunt niște invenții. Crețan este pus la zid, după ce s-a aflat că va merge la o conferință sindicală la Paris, în presă speculându-se că nu pe banii Federației Energetica ci pe cei ai Complexului Energetic Oltenia. Și Bunoaica s-a arătat indignat.

Liderul Sindicatului Lignitul Oltenia zice, însă, că are relații internaționale vechi și că își ia zile din concediul de odihnă ca să participe la conferință.

Constantin Mitrescu zice că bătaia de la Predeal arată discrepanțele dintre declarațiile publice și faptele lui Bunoaica și Crețan. Vicepreședintele FNME afirmă că ambii au avut avantaje de pe urma administrației CEO: unul a obținut 7 clase salariale în 6 luni, altul a fost angajat în CEO și merge la Paris.

Distribuie articolul